Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 4. 2022

Štír 6. 4. 2022

Po emocionální stránce byste se dnes měli cítit docela dobře, Štíři. To je důležité, protože vás může vyvést z rovnováhy cizí, nečekaná síla. Čím stabilnější budete uvnitř, tím menší rozvrat tato cizí energie způsobí. Mějte na paměti, že nečekané věci se obvykle dějí z nějakého důvodu. Možná na vás nyní čeká klíčová příležitost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení planet naznačuje, že ačkoli se chcete dostat do vášnivé fáze současného vztahu, budete si muset počkat. Osoba, se kterou jste se zapletli, se musí zahřát na myšlenku, že se ve dvojici stanete hluboce intimními. Musí na tom nějakou dobu pracovat a upravovat své citové ciferníky, dokud se nebude cítit připravena to zvládnout.

Práce

Prezentace je vším - zejména dnes. Osoba s nejlepším nápadem nemusí být nutně vítězem. Zcela jistě se jím stane ten, kdo svůj nápad představí nejvýmluvněji a nejsrozumitelněji. Buďte kreativní v přístupu k ostatním.

Peníze

Přestože vaše kariéra nyní prochází určitou renesancí a máte nové šance převzít otěže a vést, vaše vztahy vás v novém směru nemusí příliš podporovat. Není to proto, že byste odváděli špatnou práci. Jde jen o to, že někteří z vašich kontaktů možná nevědí, jak naložit s veškerou vaší nově nabytou mocí. Jejich ztráta! Půjdete nahoru s nimi nebo bez nich.

Zdraví

Narodili jsme se, abychom doufali a snili. Abychom tyto krásné vlastnosti podpořili, máme za úkol pečovat o své tělo a naslouchat sami sobě. Pravidelný pohybový režim vám dává duchapřítomnost, abyste mohli vymyslet svůj další životní krok. Množství a kvalita odpočinku, který si dopřejete, je přímo úměrná vaší schopnosti poznat a získat to, co chcete. Když tyto otázky berete vážně, žijete podle svých nejlepších schopností.

Přečtěte si také