Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 5. 2023

Štír 6. 5. 2023

Někdo ze sourozenců nebo sousedů by mohl být nucen se odstěhovat, Štíři. Může to být pro vás emocionálně náročné a mohli byste s touto osobou vést obtížný rozhovor. Není vždy snadné nechat odejít někoho, na kom vám záleží, ale mohla by to být cenná lekce v odstupu. Pravděpodobně vám bude chvíli trvat, než si na tuto myšlenku zvyknete, i když se vám to stejně nebude líbit. Vydržte!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení nebeských těles vás může přivést k silnému závěru, který vám umožní učinit rozhodnutí ohledně určitého vztahu. Pokud máte pocit, že nevíte, na čem jste, pak si to pro svůj vlastní klid musíte ujasnit. Řekněte přesně, co můžete přijmout a co ne, aby věděli, na čem stojí.

Práce

V příštích týdnech budete mít pocit, že vám chybí jen kousek k tomu, abyste byli tam, kde byste chtěli být. Ostatní lidé vám příliš nepomáhají, zkrátka se vám nedostane podpory, kterou si podle svého názoru zasloužíte. Vydržte.

Peníze

Můžete změnit způsob vydělávání peněz i jejich výši. Když se více zamyslíte nad tím, jakou hodnotu má váš čas, pomůže vám to rozhodnout se, co nyní budete účtovat svým klientům. Zároveň se posouvá vaše kariéra. Je čas použít ty nejlepší techniky pro snížení stresu.

Zdraví

Můžete dávat druhým, aniž byste obětovali vlastní zdraví. A pokud berete své zdraví vážně, víte, že každé rozhodnutí, které během dne učiníme, souvisí s naším zdravím. Pokud se tedy vaši přátelé chtějí sejít na kávu a popovídat si, jděte do toho, ale pokud se snažíte minimalizovat příjem kofeinu (což je v dnešní době dobrý nápad), objednejte si bylinkový čaj. Pokud je večer těstovinový, dejte si dvě porce salátu.

Přečtěte si také