Denní horoskop ŠTÍRA na 6. 6. 2023

Štír 6. 6. 2023

Probudíte se a budete připraveni postavit se světu, Štíři. Vaši duši naplní vzrušení, nadšení a cílevědomost, ale možná se budete divit, kde se to ve vás bere, protože se od včerejška nic nezměnilo. Neztrácejte čas přemítáním a využijte toho! Pusťte se do nějakého kurzu nebo cvičebního programu. Začněte s nějakým projektem. Tato energie vzniká hluboko v podvědomí, ale měla by být nasměrována do vědomého světa.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie je skvělá pro navázání spolupráce s někým novým, kdo sdílí vaše myšlenky, názory a celkovou filozofii. Pokud jste se s dotyčnou osobou seznamovali a doufáte, že se z toho vyklube hlubší a vášnivější vztah, pak máte velkou šanci, že se tak stane, ale nemusí to být ze dne na den. Nejprve se budete muset navzájem poznat a důvěřovat si.

Práce

Napětí dnes narůstá ze všech stran a vy se cítíte být uprostřed něj. Mějte na paměti, že většina těchto potíží pramení z udržování rovnováhy mezi fakty a fantazií. Poznejte, co je co, a vyjdete z toho na vrcholu.

Peníze

Tento týden je ideální pro transformační myšlení. Astrální aspekty rozjedou váš domácí sektor a vyvolají některé pocity. V těchto oblastech můžete pociťovat určitou nestabilitu a potřebujete věnovat čas léčení nebo vypracování plánu obnovy. Věnujte tomu veškerý čas, který potřebujete.

Zdraví

Možná máte pocit, že jste na vrcholu svých sil. Planetární konjunkce vám poskytuje podporu, kterou potřebujete k vyjádření svých složitých emocí: zjistíte, že vám slova dobře fungují, když mluvíte o svých pocitech. Ne vždy je však nutné mluvit s někým jiným. Zkuste vést rozhovor sami se sebou, abyste si utřídili své pocity, když běháte nebo posilujete.

Přečtěte si také