Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 2. 2023

Štír 7. 2. 2023

Dnes vám pravděpodobně přinese útěchu jiná osoba, Štíři. Může to být někdo, koho dobře znáte, ale je pravděpodobné, že to bude někdo, od koho byste to nejméně čekali. Díky svému sklonu držet se v ústraní a být na tiché straně si možná ne vždy všimnete lidí kolem sebe. To však neznamená, že si vás nevšímají. Přijměte nového přítele a nabízenou podporu, když se naskytne příležitost.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se zbytečně nezdržujte. Milovaná osoba ví, co k ní v hloubi duše cítíte, ale ráda by od vás slyšela ta slova, která pro ni tolik znamenají. Doprovoďte je pozorným dárkem a třeba i romantickým jídlem ve dvou a uděláte jim opravdovou radost. Což musí být velmi příjemný způsob, jak strávit den.

Práce

V pracovní atmosféře se objevuje nepříjemný tón, který vám ztěžuje produktivitu. Další krok na horu není v tuto chvíli tak jasný. Klíčové pro vás nyní je nereagovat přehnaně, ale zůstat neutrální a shromažďovat údaje.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení pěstování většího obrazu ve světě, odhození starých starostí a prosazování svých názorů a potřeb. Sebevědomí se stává vaším druhým jménem. Díky aspektům ve vašem sektoru učení a vyučování nyní možná zjistíte, že můžete vyvinout kreativní způsoby, jak se podělit o to, co víte, a také vydělat více peněz. Neprodávejte se levně.

Zdraví

Aspekt dne vám poskytne potřebnou pomoc s břemenem, které nesete v souvislosti s tím, „jak to všechno dopadne“. Planety vás zbaví tlaku a řeknou: „Jen se dívejte.“ O to se tento měsíc musíte pokusit. Jen se dívejte, jak se život odvíjí bez námahy jako vždycky  tedy když se mu nebudete plést do cesty. Přispějte svým dílem tím, že se budete správně stravovat a alespoň třikrát týdně cvičit. Pak nechte nebeskou atmosféru působit.

Přečtěte si také