Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 3. 2023

Štír 7. 3. 2023

Dnes se vám mohou naskytnout náhlé příležitosti k postupu, Štíři. Inovativní nápady vám možná vydláždily cestu, takže vaše schopnosti a dovednosti jsou nyní oceňovány. Díky novému uvědomění si svých cílů je vám jasnější vaše vlastní cesta a možná jste připraveni své plány uskutečnit. Nebojte se v případě potřeby převzít vedení. Jste přirozeným vůdcem!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná nebeská atmosféra vás vybízí k tomu, abyste dnes zůstali a vytěžili z potenciálně obtížné situace maximum, i když byste nejraději utekli milion kilometrů a dostali se od svého partnera (současného nebo budoucího) co nejdál. Nezáleží na tom, kdo hádku začal, ale jeden z vás musí nabídnout olivovou ratolest a zahájit proces nápravy. Udělejte čestnou věc.

Práce

Po celý den vás bude provázet štěstí. Pokud vám někdo nabídne pomocnou ruku, nebuďte skeptičtí. Buďte důvěřiví. Je to součást štěstí, které si zasloužíte. Tuto pomocnou ruku jste si zasloužili díky všem pomocným rukám, které jste podali ostatním.

Peníze

Tento týden se potýkáte s problematickou energií. Vesmír po vás chce, abyste si s okolím vyměnili informace týkající se zejména vašeho peněžního života. Ve skutečnosti můžete být tak zaneprázdněni svými plány na rozšíření svých znalostí, že nebudete mít čas věnovat se požadavkům na pracovišti. Přiklánějte se na stranu komunikace. Vaše ambice závisí na tom, zda dokážete druhým jasně sdělit, co potřebujete a chcete.

Zdraví

Dnes budete soucítit s poraženými. Můžete se také cítit natolik citliví, že se vás dotkne nějaké nedorozumění. Posilte své obranné mechanismy ochrannými opatřeními. Přihlaste se na kurz sebeobrany. Podívejte se na bojová umění jako na novou formu cvičení, kterou můžete zařadit do svého repertoáru. Dopřejte si výhodu pití velkého množství vody a občas nahraďte kávu bylinkovým čajem. Doporučuje se echinacea a heřmánek.

Přečtěte si také