Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 4. 2022

Štír 7. 4. 2022

Štíři, nažhavte dnes svou energii a ukažte, že máte sílu zvítězit. Vytvořte ohnisko aktivity, které bude lidem kolem vás dodávat velké množství tepla. Někteří z nich teď možná nebudou schopni stát příliš blízko. Nedělejte si starosti, to je jejich problém, ne váš. Klíčové pro vás nyní je být sám sebou. Tímto způsobem budete přitahovat ty, kteří mají rádi intenzivní žár.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vzhledem k současné astrální konfiguraci nemusí jít dnes vše podle plánu. Překvapení, zejména v oblasti milostného života, jsou jistě na pořadu dne. Prvním větším šokem by možná mohlo být zjištění, že někdo, koho jste, jak musíte přiznat, v poslední době brali jako samozřejmost, najednou udělá něco, díky čemu si uvědomíte, že má v sobě více ohně, než jste si mysleli. Raději se mějte na pozoru!

Práce

Když se vztahy a situace zkomplikují, pravděpodobně se dostanete do panického režimu a začnete dělat unáhlená a zbrklá rozhodnutí. Buďte opatrní, protože takové neuvážené jednání vás dostane jen do ještě větších problémů. Než začnete jednat, poraďte se s ostatními.

Peníze

Přestože vaše kariéra nyní prochází určitou renesancí a máte nové šance převzít otěže a vést, vaše vztahy vás v novém směru nemusí příliš podporovat. Není to proto, že byste odváděli špatnou práci. Jde jen o to, že někteří z vašich kontaktů možná nevědí, jak naložit s veškerou vaší nově nabytou mocí. Jejich ztráta! Půjdete nahoru s nimi nebo bez nich.

Zdraví

Možná se právě teď cítíte rozpolceni mezi tím, co chcete dělat, a tím, co potřebujete k tomu, abyste to uskutečnili. Klíčem k úspěchu je dovolit, aby se to stalo! Nyní je čas na plánování a klidnou vnitřní práci. V dnešním světě ztrácíme kontakt s přirozeným vývojem věcí a cítíme se brzděni procesem, frustrováni čekáním a neuspokojeni doufáním. Pokud chcete vidět okamžitou změnu, zdvojnásobte příjem vody a sledujte, co se stane!

Přečtěte si také