Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 5. 2023

Štír 7. 5. 2023

Dnes vypadáte nádherně, Štíři, a pravděpodobně jste si všimli obdivných pohledů. Vaše vášeň je na vysoké úrovni a možná budete moci strávit dnešní večer s někým výjimečným. Naplňte své romantické představy. Zapalte svíčky, použijte svůj nejlepší porcelán a oblékněte se s ohledem na smyslnost. Váš partner tuto snahu ocení. Určitě prožijete nádherný večer.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní planetární konjunkce s sebou přináší velmi významnou příležitost dát se znovu dohromady s někým, s kým jste se nedávno rozešli. Od chvíle, kdy se tento incident stal, toho litujete a přemýšlíte, co byste mohli udělat, abyste to napravili. Dnes se vám naskytne příležitost na společenském večírku jít a promluvit, i když máte srdce na dlani. Bude to fungovat.

Práce

Jste hraví a optimisticky naladění, ale mějte na paměti, že ne každý tuto energii cítí. Buďte citliví k těm, kteří se cítí trochu sklesle. Necitlivost vůči druhým bude pravděpodobně příčinou velmi obtížné konfrontace.

Peníze

Tento týden máte aktivitu v oblasti peněz. Můžete změnit způsob vydělávání peněz i jejich výši. Když se více zamyslíte nad tím, jakou hodnotu má váš čas, pomůže vám to rozhodnout se, co nyní budete účtovat svým klientům. Zároveň se posouvá vaše kariéra. Je čas použít ty nejlepší techniky pro snížení stresu.

Zdraví

Nyní je tu planetární konfigurace, která vás může donutit podívat se na celý svůj přístup k fyzickému zdraví a říct si Fuj! nebo No tak, pojďme to zlepšit. Važte si vhledů, které máte, když se cítíte naštvaní. Jedním z malých kroků, které je pro vás důležité udělat, je vážně se podívat na držení těla, zejména když sedíte u stolu. To vám může pomoci vyhnout se bolestem zad a ramen.

Přečtěte si také