Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 7. 2022

Štír 7. 7. 2022

Štíři, než dnes ráno vyjdete z domu, chovejte se vznešeně. Klíčem je usmívat se od ucha k uchu. Máte k dispozici velkou sílu, tak ji dobře využijte. Otevřete své srdce a svobodně vyjadřujte svou lásku, protože tím rozjasníte život i ostatním lidem. Držte bradu vzhůru, ramena vzadu a buďte hrdí.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie naznačuje, že pokud jde o váš milostný život, možná byste to pro jednou měli vzít vážně. Máte sklon k tomu trávit hodně času žertováním a brát věci jako jedno velké dobrodružství. Zároveň by vám však prospělo, kdybyste milované osobě poskytli větší pocit bezpečí. Nejsou si jisti, zda to, co říkáte, myslíte opravdu vážně.

Práce

Dnes můžete v práci udělat ohromný pokrok tím, že zrealizujete jeden ze svých mnoha nápadů. Udělejte to tak, že se zaměříte na to, co je pro vás nejdůležitější, a představíte to konkrétním, stabilním a podloženým způsobem. Volný návrh neprojde.

Peníze

Tento týden se snažte příliš nezabředávat do vlastních názorů a nesnažte se dosáhnout svého. Pravděpodobně k tomu nedojde. Místo toho se zaměřte na své vztahy, zejména na své blízké přátele, kamarády a spolupracovníky, a zjistěte, jak si můžete vzájemně prospět.

Zdraví

Struktura, ve které si můžete hrát a pracovat, pro vás byla vytvořena už v mateřské škole. Tím nechceme zlehčovat vaše případné pocity, že jste nezvladatelní, chceme vám jen připomenout důležitost struktury. Současná planetární konfigurace vám pomáhá nastavit potřebné hranice, ať už jsou pro vás jakékoliv, pro vaše zdraví. Struktura musí být flexibilní, ale velmi, velmi pevná. Zkuste si proces začleňování struktury do svého života užít.

Přečtěte si také