Denní horoskop ŠTÍRA na 7. 8. 2022

Štír 7. 8. 2022

Soustřeďte se na informace, které k vám dnes přicházejí, Štíři. Snažte se nepodléhat přílišným emocím, pokud jde o důsledky těchto informací. Je více než pravděpodobné, že neutrální přístup bude nejlepší v každé situaci, se kterou se setkáte. Pokud již máte silnou předpojatou představu o tom, jak se věci budou vyvíjet, nevšimnete si cenných nuancí, které jsou vám nyní předkládány.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Do romantických vztahů se rádi pouštíte pozvolna a postupně se přibližujete k citovému sblížení, jako když si postupně zvykáte na vodu. S dnešní planetární energií však není možné vyčkávat. Nový vztah se může jen tak objevit, budete zasaženi a nebudete se mít kam schovat. Pokud jste již navázáni, pak vás vaše milovaná osoba může skutečně překvapit.

Práce

Problémy vám dělá někdo, kdo má k dané problematice poněkud krátkozraký přístup. Dávejte si pozor na ty, kteří vám oponují jen proto, že tomu nerozumějí. Není důvod, abyste se kvůli chybě někoho jiného ohýbali.

Peníze

Máte před sebou rušný týden s planetami, které ovlivňují vaši kariéru a autoritu. V práci nyní zaujímáte silnější pozici a můžete získat nový titul. Oslavte svůj úspěch místo toho, abyste usilovali o ještě vyšší funkci (jako že budete). Aspekty naznačují, že nastává období, kdy se začnete vážněji zabývat rozvojem profesních sítí, které vám mohou být oporou v těžkých chvílích.

Zdraví

Pečlivě se hlídejte a snažte se nenechat se strhnout z místa na místo. Vzhledem k postavení planet v tomto období se vám nabídne příležitost získat od života více, pokud se budete držet svých závazků. Vytváří se prostředí disciplíny a povinností, které vás, pokud je budete dodržovat ze své strany, může podpořit v tom, abyste dosáhli velkých věcí (podle vlastního výběru).

Přečtěte si také