Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 2. 2023

Štír 8. 2. 2023

Štíři, dnes se u vás může objevit nový smysl pro hodnoty a integritu. Spojení s ním může být velmi povznášející, protože vám může dát vše do perspektivy. Díky vašim pracovitým sklonům se může snadno stát, že se odkloníte od věcí, které jsou pro vás jako pro člověka nejdůležitější. Využijte tento den co nejlépe tím, že navážete kontakt sami se sebou. Pokud si vedete deník, prozkoumejte svou náladu na papíře.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud chcete dnešní den využít co nejlépe, bude lepší, když se naladíte na sebe a pokusíte se objevit svou lehčí a mladistvější stránku. Energie dne vás vybízí k větší rozvernosti a flexibilitě, což vám pomůže vytvořit správný přístup, abyste přilákali dokonalý milostný zájem. Procvičte si uvolněnost, dělejte věci, které byste normálně nedělali. Užijte si to!

Práce

Přestože většina vaší práce probíhá v zákulisí, jsou dny, kdy toužíte být středem pozornosti a získat větší uznání za všechno, co děláte. Jemně dnes lidem připomeňte všechnu práci, kterou děláte. Učiňte tak, aniž by to znělo ufňukaně nebo malicherně.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení pěstování většího obrazu ve světě, odhození starých starostí a prosazování svých názorů a potřeb. Sebevědomí se stává vaším druhým jménem. Díky aspektům ve vašem sektoru učení a vyučování nyní možná zjistíte, že můžete vyvinout kreativní způsoby, jak se podělit o to, co víte, a také vydělat více peněz. Neprodávejte se levně.

Zdraví

Planetární konjunkce bude stimulovat vaše emoce – a to je hodně, s čím se musíte potýkat! Udržujte svou emocionální povahu na uzdě tím, že se uzemníte prostřednictvím pozitivních pozemských aktivit. Může to být cvičení, spánek, jídlo, milování  jakákoli tato činnost pozitivně soustředí vaše tělo. Dávejte si pozor, zda vaše emoce neovládají vaši každodenní rutinu, a bojujte s touto tendencí. Využijte sílu dnešní energie k tomu, abyste se drželi svého plánu a zůstali soustředění a odhodlaní.

Přečtěte si také