Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 4. 2023

Štír 8. 4. 2023

Štíři, dnes se budete cítit citově odvážní, a tak tohoto pocitu využijte k tomu, abyste ho rozšířili na lidi ve svém okolí. Snažte se nepropadat úzkosti a nepředbíhat. Užívejte si toho, kde se právě nacházíte. Nestresujte se věcmi, o kterých máte pocit, že je musíte udělat. Buďte se sebou spokojeni bez ohledu na to, čeho nakonec dosáhnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Postavení nebeských těles podněcuje básníka ve vás, aby se projevil. Obvykle si neděláte starosti se slovy a v každé situaci máte tendenci jít přímo k věci, pokud je to zapotřebí. Ve své hrudi však cítíte tvůrčí pohnutí a toužíte se o ně podělit s milovanou osobou. Užijte si tento příval inspirace, stejně jako si ho jistě užije vaše drahá polovička.

Práce

Držte se při zemi. Někteří lidé budou tvrdit, že jste příliš konzervativní, jiní zase, že jste příliš radikální. To jen dokazuje, že vše je relativní. Každý má svůj názor. Stůjte si pevně za svým a neuhýbejte.

Peníze

Přestože vaše kariéra nyní prochází určitou renesancí a máte nové šance převzít otěže a vést, vaše vztahy vás v novém směru nemusí příliš podporovat. Není to proto, že byste odváděli špatnou práci. Jde jen o to, že někteří z vašich kontaktů možná nevědí, jak naložit s veškerou vaší nově nabytou mocí. Jejich ztráta! Půjdete nahoru s nimi nebo bez nich.

Zdraví

V těchto dnech se kolem nás točí spousta energie, ale máte výhodu uzemněné energie, pokud se rozhodnete ji využít (využijte ji, nebo ji ztratíte, rozhodně platí!). Možná byste měli zvýšit příjem vody a snížit příjem kofeinu a sycených látek. Vyhýbejte se těžkým jídlům a udržujte si přirozenou energii konzumací domácích polévek a salátů připravených z čerstvé sezónní zeleniny. Tyto drobné snahy mohou mít maximální účinek.

Přečtěte si také