Denní horoskop ŠTÍRA na 8. 5. 2023

Štír 8. 5. 2023

Jaký by to mohl být den, Štíre. Můžete dostat nečekané zvýšení platu, které se projeví jakoby zčistajasna. Kdo by to byl řekl, že je to možné? Možná budete muset poděkovat blízkému příteli. Možná se právě on nebo ona zasloužili o to, že jste se ocitli ve správný čas na správném místě. Váš život se díky tomu může dramaticky změnit. Držte se, čeká vás divoká jízda!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes je pro vás snazší o svých pocitech mluvit, než o nich nemluvit. Planetární energie vás povzbuzují, abyste byli sami sebou, zcela a úplně. Nesnažte se zlehčovat své pocity; jen se snažte být při sdělování své pravdy zdvořilí, abyste nepůsobili, že vám chybí takt nebo diskrétnost. Bude lepší být upřímný ve všech oblastech a ke všemu se přiznat.

Práce

Rádi se podělíte o nápady, které si obvykle necháváte pro sebe. Jste velmi nezávislí. Dnes se však rádi s někým spojíte a budete se s ním radit. Je to správný postup.

Peníze

Tento týden máte aktivitu v oblasti peněz. Můžete změnit způsob vydělávání peněz i jejich výši. Když se více zamyslíte nad tím, jakou hodnotu má váš čas, pomůže vám to rozhodnout se, co nyní budete účtovat svým klientům. Zároveň se posouvá vaše kariéra. Je čas použít ty nejlepší techniky pro snížení stresu.

Zdraví

Planetární energie vás velmi podporují po emocionální stránce, ale v posledních měsících jste také mohli zjistit, že jste přibrali nějaké to kilo navíc. Nedívejte se do zrcadla, ale do svého srdce a mysli, abyste zjistili, co může být příčinou této změny na vašem těle. Není třeba si dělat starosti o svůj vzhled, protože krása je upřímnost, a pokud jste k sobě upřímní, nemusíte se odsuzovat.

Přečtěte si také