Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 2. 2023

Štír 9. 2. 2023

Díky zvýšené fyzické a duševní energii se můžete cítit obzvlášť odhodlaní a vysoce motivovaní k tomu, abyste pokročili ve všem, co pro vás v tuto chvíli znamená nejvíce, Štíři. Záležitosti týkající se domova a rodiny by nyní mohly vyžadovat určitou pozornost, avšak ve velmi pozitivním smyslu. Všimnete si, že vaše vnitřní síla je dnes mnohem vyšší než obvykle, jako byste dokázali hory přenášet. Jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se cítíte povzbuzeni k tomu, abyste si odpočinuli od své obvyklé rutiny a vyrazili někam jinam. Zkuste jít někam, kde povzbudíte svou představivost a znovu navážete kontakt se svou schopností se skutečně bavit. Právě když jste uvolnění a bavíte se, vyzařujete nádhernou auru a je pravděpodobnější, že do svého života přitáhnete někoho výjimečného.

Práce

Riskantní nápady někoho jiného na vás zpočátku možná neudělají dojem. Po bližším prozkoumání však zjistíte, že tyto nápady jsou mnohem rozumnější, než jste si původně mysleli. Zkrátka, nezavrhujte nic, aniž byste to nejprve důkladně prozkoumali.

Peníze

Tento týden je pro vás ve znamení pěstování většího obrazu ve světě, odhození starých starostí a prosazování svých názorů a potřeb. Sebevědomí se stává vaším druhým jménem. Díky aspektům ve vašem serktoru učení a vyučování nyní možná zjistíte, že můžete vyvinout kreativní způsoby, jak se podělit o to, co víte, a také vydělat více peněz. Neprodávejte se levně.

Zdraví

Změna je něco, před čím jste nejistí, ale se správným přístupem ji můžete považovat za vzrušující. Nebeská energie dává každému šanci něco radikálně změnit  od účesu až po rozchod. Zeptejte se sami sebe, co by bylo pozitivním krokem. Je pravděpodobné, že se podíváte na své zdravotní postupy a zjistíte, že je třeba trochu doladit své cíle. Zkuste si v následujících dnech udělat čas na jejich upřesnění.

Přečtěte si také