Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 3. 2023

Štír 9. 3. 2023

Tento den je plný emocí a smyslnosti, které vás jistě pohladí po duši, Štíři. Při jednání s ostatními se snažte nebýt příliš prudcí. Čím klidnější dokážete být, tím více dveřmi budete moci projít. Buďte trpěliví a nemějte pocit, že musíte být první v řadě. Pokud si nejste jistí nějakou situací, nevrhejte se do ní po hlavě.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace může být ideální příležitostí ke splnění zvláštního přání. Pokud jste čekali na nějaké znamení, že váš milostný zájem k vám cítí totéž, co vy k němu, pak by to mohlo být právě teď. Možná brzy zjistíte, že se vaše naděje na hluboký a naplňující vztah naplňují.

Práce

Někdo se na vás dnes tvrdě obořil. Jeho slova jsou mnohem tvrdší, než by musela být. S největší pravděpodobností se vás tato osoba snaží nějakým způsobem zmanipulovat. Nestávejte se obětí této situace. Rozhodně si stůjte za svým.

Peníze

Zařízení funguje dobře a pošta přichází včas. Komunikace se usnadňuje. Už se cítíte dost rebelsky vůči tomu, čím se momentálně živíte. Možná zjistíte, že použití této jedinečné vize k formování své finanční cesty vám nyní vyhovuje nejlépe. Vyjadřování svých názorů se nemusí stát prací na plný úvazek. Nechte mluvit svou práci.

Zdraví

Slova, která dnes použijete, mohou mít velký dopad. Než se pokusíte komunikovat, buďte k sobě upřímní a jasní. Vyčistěte si mysl meditací nebo jógou, běháním nebo věnujte nějaký čas úklidu nepořádku na pracovním stole. Pokud máte pocit, že vám někdo nerozumí, buďte první, kdo se omluví za případné nedorozumění. Možná máte pocit, že vás někdo zřejmě nepochopil záměrně, zachovejte ale chladnou hlavu a jen znovu vyjádřete své pocity. Snažte se sami sebe navigovat tak, abyste se dnes vyhnuli konfliktům.

Přečtěte si také