Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 4. 2023

Štír 9. 4. 2023

Štíři, přemýšlíte o svém budoucím kariérním růstu a nejste spokojeni se svou současnou situací. Myslíte na postup. Možná usilujete o povýšení nebo chcete získat jinou práci, případně byste raději úplně změnili povolání. Nastal čas, abyste si srovnali myšlenky a upevnili své plány. Úspěch je na obzoru, ale pouze pokud na něm budete pracovat.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Vesmír vám poskytne dostatek vášně, abyste se mohli usmívat ještě několik týdnů. Astrální konfigurace znamená, že setkání, ke kterému dojde, je jedinečné. Vše je otázkou chemie a oba jistě zjistíte, že na sebe správně reagujete. Jakmile se vaše oči setkají, vznikne mezi vámi určitá přitažlivost, která je pro vás silně neodolatelná.

Práce

Pokud jste mimo pracoviště, využijte tento čas k tomu, abyste se vrátili zpět a podívali se na dlouhodobé trendy. Dnes získáte jedinečný pohled, který běžně nemáte, když jste ve víru každodenní rutiny. Nadhled se dostaví.

Peníze

Přestože vaše kariéra nyní prochází určitou renesancí a máte nové šance převzít otěže a vést, vaše vztahy vás v novém směru nemusí příliš podporovat. Není to proto, že byste odváděli špatnou práci. Jde jen o to, že někteří z vašich kontaktů možná nevědí, jak naložit s veškerou vaší nově nabytou mocí. Jejich ztráta! Půjdete nahoru s nimi nebo bez nich.

Zdraví

Je to úžasně inspirativní období, které vám umožní vytvářet plány do budoucna. Patří sem projektování domu, plánování cesty nebo stanovení zdravotního režimu na příští tři měsíce. Máte vše, co potřebujete: odhodlání, přesnost, kreativitu a vizi. Využijte svou energii jako anténu, která sahá do vaší budoucnosti. Jak chcete vypadat a cítit se za tři krátké měsíce? Použijte své odhodlání a schopnosti, abyste to dokázali.

Přečtěte si také