Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 5. 2023

Štír 9. 5. 2023

To, že jsou dnes vaše emoce zdrženlivé nebo pochmurné, neznamená, že byste se o ně neměli dělit s ostatními, Štíři. Vyřešte potíže tím, že zpracujete své pocity a proberete je s někým blízkým. Omezte se na interakci pouze s jednou osobou, aby vás nezastínila třetí strana, která chce zároveň vyjádřit svůj názor.

Charakteristika znamení Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky kvadratuře mezi Lunou a Neptunem je to nádherný mystický večer jako stvořený na první rande. Můžete si sednout a diskutovat o astrologických znameních toho druhého, o tom, kým jste mohli být v minulých životech a jestli jste někdy předtím byli milenci. Přečtěte si navzájem z dlaně a celkově spolu prožijte opravdu úžasný večer.

Práce

Vše pracuje ve váš prospěch. Odložte dlouhodobé potíže, které prožíváte, a soustřeďte se na přítomnost. V současné situaci, ve které se nacházíte, se pro vás skrývá velký potenciál. Nyní je čas, abyste se rozšiřovali, nikoliv smršťovali.

Peníze

Tento týden máte aktivitu v oblasti peněz. Můžete změnit způsob vydělávání peněz i jejich výši. Když se více zamyslíte nad tím, jakou hodnotu má váš čas, pomůže vám to rozhodnout se, co nyní budete účtovat svým klientům. Zároveň se posouvá vaše kariéra. Je čas použít ty nejlepší techniky pro snížení stresu.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce zvýrazňuje krásu každodenního života a vy se jí musíte dotknout. Postavte se do pozice, kdy budete součástí věcí, které jsou pro vás krásné. Zdraví je jednou z krásných součástí života, kterou si můžete užívat ve větší míře, než tomu bylo za tohoto tranzitu. Obdarujte se mimořádnou péčí, díky níž vaše pleť září, vaše tělo se cítí živé a která vám dodává klid.

Přečtěte si také