Denní horoskop ŠTÍRA na 9. 6. 2023

Štír 9. 6. 2023

Štíři, můžete mít pocit, že jste na cestě za dobrodružstvím, a jste nadšeni hranicemi, na které narážíte. Bohužel se zdá, že ne všichni jsou z této cesty tak nadšení jako vy. Rány do vašeho ega mohou tvrdě zasáhnout, ale snažte se nenechat se tím odradit. Je více než pravděpodobné, že je to důsledek žárlivosti ostatních lidí na vaši neuvěřitelnou sílu a odvahu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebojte se, pokud si nejste zcela jisti, jak se váš současný vztah vyvíjí. Dnešní astrální konjunkce znamená, že byste v průběhu dne mohli zjistit, že jste si kladli otázku, zda o vás skutečně stojí, či nikoli. Vaše intuice vám napovídá, že velmi, a přesto se může zdát, že jejich současné činy tomu neodpovídají. Věřte tomu, co vám říká vaše srdce.

Práce

Pocítíte nepříjemný tah reality, která vám říká, abyste své nápady pojali praktičtěji. Dnes to není špatný nápad. Budete překvapeni, na co všechno přijdete, když si dáte práci s realističtějším přístupem a promyslíte nějaký nápad do konce.

Peníze

Astrální aktivita se v tomto týdnu odehrává ve vašem sektoru kariéry a autority. Vesmír vás žádá, abyste se více zaměřili na pokrok v této oblasti. Nestačí ponechat svůj pracovní život náhodě. Naopak, pečlivé kroky směřující ke konkrétnímu kariérnímu cíli přinesou nejlepší výsledky a největší odměnu.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální energii možná slyšíte hlas, který zní v hlavě každého z vás: Dost! Chci to, co chci, a chci to hned! Pokud to ve vás vyvolává obavy, je to proto, že planetární aspekt dne s vámi ještě neskončil. Ať už jsou omezení, která jste do svého života zahrnuli, jakákoli, je třeba je důkladně prozkoumat. Zeptejte se sami sebe, zda v péči o sebe děláte to nejlepší, co můžete, zejména pokud jde o vaše zdraví.

Přečtěte si také