Denní horoskop STŘELCE na 1. 10. 2022

Střelec 1. 10. 2022

Ponořte se dnes do sebe. Vneste do svého vesmíru více svého ducha. Uvědomte si, že když se na jedno téma budete soustředit jen o trochu déle, můžete z něj vytěžit další kousek poznání. Ponořte se dnes hlouběji, místo abyste jen tak pluli po povrchu. To, co objevíte, vás bohatě odmění. Z jedné poznámky mimo mísu může vzniknout úžasná konverzace.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes se můžete rozhodnout, že se pustíte do jistého velmi důležitého vztahu. Možná jste se už delší dobu rozhodovali opatrně, ale stejně tak se obáváte, že celá věc nikam nedospěje. Je to skvělý čas začít mluvit o budoucnosti vašeho partnerství a o rostoucím pocitu skutečného kamarádství a pospolitosti.

Práce

Ať už jste v práci, nebo ne, nemůžete na práci přestat myslet. Stres způsobený pouhou myšlenkou na práci může způsobit, že zatoužíte po zásadní změně toho, co děláte, nebo toho, s kým to děláte. To je v pořádku. Nacházíte se v bodě zlomu.

Peníze

Snažíte se nalézt řešení neustálé finanční tísně. Stáváte se autoritou v tom, co děláte. A jste připraveni zpeněžit všechny své těžce vydělané peníze. Vesmír ovlivňuje váš dům peněz a hodnot a ukazuje, že peněžní tok by se měl s trochou snahy a následování velmi brzy zvýšit.

Zdraví

Základem hry je dodržovat tempo. Ať už s cvičením teprve začínáte, nebo se mu věnujete již delší dobu, věnujte pozornost svému tempu. Pokud začínáte s novým zdravotním cvičením, snažte se ho relativně snadno zvládnout - abyste v něm mohli pokračovat! Na začátku na sebe příliš netlačte - pamatujte, že si budujete návyk. Stejně tak, když už něco děláte delší dobu, je důležité se do toho postupně tlačit dál (zvyšovat tempo), abyste si udrželi zájem.

Přečtěte si také