Denní horoskop STŘELCE na 1. 2. 2023

Střelec 1. 2. 2023

Střelci, zdá se, že proti vám dnes působí mocná síla, ale uvědomte si, že máte moc dosáhnout pozitivního výsledku. Využijte tohoto konfliktu k nalezení rovnováhy v nestabilní situaci a snažte se příliš si nerozhádat své nadřízené. Máte dnes pod sebou velkou dávku ohně a vaše činy mají obzvlášť velkou sílu. Zvažte, zda se nezapíšete do nějakého kurzu nebo zda se nechcete vydat na cestu duchovnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Tomu se nedá uniknout. Budete si muset přiznat, že cítíte ty zelenooké příšery žárlivosti, které vás nutí k rozhodnutí, že se už nikdy nezamilujete. Nicméně to dokazuje, že jste přece jen opravdu teplokrevní a dokážete trpět záchvěvy vášně stejně jako většina z nás lidí. Zítra už budete zase normální.

Práce

Zdá se, že někdo, kdo ví, že má pravdu, se o ni otírá. Pokuste se překonat nezralý, egoistický přístup této osoby a vytáhněte z ní trochu užitečných informací. Tyto informace vám pomohou nově definovat váš pohled na věc.

Peníze

Ve svém peněžním životě se potýkáte s mnoha rozptýleními. Aspekty naznačují více času stráveného ve společnosti, mazlením se s někým výjimečným a návštěvami důležitých obchodních partnerů. Do těchto sfér však může být vloženo tolik vašeho času a pozornosti, že je obtížné soustředit se na cokoli jiného. Naštěstí vám šťastný aspekt pomůže cítit se více uzemněni a stabilizováni rodinou, dětmi a romantickým partnerem. Výborně!

Zdraví

Abyste se ve svém těle cítili opravdu dobře, vyžaduje to hodně práce. Viděli jste někdy lidi, kteří vypadají opravdu fyzicky zdatně, ale přesto je něco nutí vypadat ve své kůži nesví? Být ve formě znamená víc, než se na první pohled zdá. Je to celý proces, který začíná tím, co jíte a jak to jíte. (Jíte za pochodu? To vám nepomůže!) Začněte jíst lépe, zbytek bude následovat.

Přečtěte si také