Denní horoskop STŘELCE na 1. 3. 2023

Střelec 1. 3. 2023

Něco se musí změnit. Věděli jste to hned, jak jste se ráno probudili. Vaše zrcadlo je podnětem k důležitým předsevzetím pro dnešní den. Je čas začít držet dietu, zavázat se k většímu pohybu nebo posílit své odhodlání přestat kouřit? Cokoli, co uděláte pro zlepšení svého vzhledu, vám pomůže cítit se mnohem lépe. Kupte si nové oblečení nebo se nechte ostříhat. Lidé si toho všimnou.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné planetární uspořádání vás vybízí k tomu, abyste předali zprávu určitému člověku. Možná budete v pokušení vyzkoušet všechny možné triky, jako jsou voňavé milostné dopisy, nesmělé a svůdné pohledy nebo propuknutí v pláč v jejich blízkosti. Ale upřímně řečeno, možná budete mít větší šanci, když prostě řeknete, jak to je. Přinejmenším se dočkáte smysluplnější odpovědi.

Práce

Dnes se můžete svézt na vlně štěstí a přízně osudu, ale pouze pokud dokážete ignorovat ty, kteří se k vaší situaci staví negativně. Nezabývejte se jejich nezdravým a krátkozrakým pohledem.

Peníze

Tvrdě pracujete na tom, abyste splatili své dluhy a mohli si užívat kvalitnějšího života. Oslovte telefonáty a dopisy společnosti, kterým dlužíte peníze, abyste se dohodli na realistických splátkových plánech. Současně věnujte nějaký čas rodině, romantickému partnerovi a tvůrčí činnosti. Je třeba zachovat rovnováhu.

Zdraví

Nedivili bychom se, kdybyste dnes uronili pár slz. Kdo kdy řekl, že je špatné plakat? Děláte, že vůbec nic necítíte, když jste přetíženi? Pokud je dnešní den skutečně dnem, který vás zastihne v pláči, buďte šťastní. Zablokované emoce vás tíží a ztěžují vám pocit, že žijete. Pokud se vám podaří zajít na lekci jemné jógy nebo meditace, pomůže vám to prozkoumat některé nevyjádřené emoce, o kterých možná ani nevíte.

Přečtěte si také