Denní horoskop STŘELCE na 1. 8. 2022

Střelec 1. 8. 2022

Střelci, věci se dnes mohou vyvíjet příliš rychle. Ujistěte se, že pokračujete svým vlastním tempem, abyste nebyli tlačeni do něčeho, co nechcete dělat. Odstraňte ze svého nitra veškerý strach. Čím vnímavější a vstřícnější budete, tím více příležitostí se vám naskytne. Věřte v sebe a své činy tím, že nepodlehnete všemu, co dělá dav.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Ve vzduchu by dnes mohlo být cítit určité napětí, což je ironií osudu, protože máte v úmyslu urovnat vztahy mezi sebou a svou milovanou osobou. Jste odhodláni dosáhnout toho, aby se věci vyvíjely podle vašich představ, protože koneckonců máte pocit, že to víte nejlépe. Vzniklý konflikt by mohl být ve skutečnosti velmi kreativní, pokud se vám podaří využít napětí k průlomu, nikoli k rozchodu.

Práce

Na pracovišti se s někým dostanete do konfliktu. Určitě se na tuto osobu obraťte přímo a vyřešte s ní věci z očí do očí. Drby o problémech s ostatními problém jen vystupňují a vy vypadáte špatně.

Peníze

Máte velkou podporu vesmíru pro cestování do zahraničí, učení se novému jazyku nebo navštěvování kurzů či seminářů, abyste si rozšířili vzdělání. Cokoli, co vám pomůže zvýšit vaši kvalifikaci, vám nyní pomůže, zejména pokud jde o žádost o více peněz. Mezitím, soudě podle oblasti vašeho horoskopu související s vaším zaměstnáním, nastal čas na změnu povolání.

Zdraví

V důsledku dnešního postavení planet je k dispozici velké množství emocionální energie a nikdo ji nepocítí tak silně jako vy! Vaše přirozené sklony k péči o druhé jsou díky tomuto umístění využity a vaše citová vazba k lidem, kteří jsou vám blízcí, během těchto několika dní ještě zesílí. Abyste pomohli rozptýlit část intenzivní energie, snažte se každý den trochu cvičit, nejlépe ráno.

Přečtěte si také