Denní horoskop STŘELCE na 10. 1. 2023

Střelec 10. 1. 2023

Máte obzvlášť dobrodružnou náladu, Střelci? Dnes je den, kdy můžete vyzkoušet cokoli nového, a ještě z toho vyjdete celí. Proč se nezapsat na maraton, nedat si lekci horolezectví nebo se nevydat na místo, kde jste ještě nikdy nebyli? Ať už skončíte kdekoli, měli byste najít klid a zvýšený stav vědomí. Neváhejte. Pokud to, co máte na mysli, zahrnuje minimální riziko, jděte do toho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Nebeské vlivy vám pomohou zaměřit pozornost na vztah, který je pro vás obzvlášť důležitý. Pomohou vám také čelit určitým pocitům, které jste si možná nebyli ochotni přiznat. Pokud budete mít příležitost si o tom s dotyčnou osobou upřímně promluvit, skutečně to povznese váš vztah na novou úroveň.

Práce

Někdo vám zatajuje informace, které potřebujete, abyste mohli pokročit v určitém projektu. Nejste schopni udělat další významný kariérní krok, dokud nepochopíte tuto část skládačky. Buďte aktivní, místo abyste seděli a čekali.

Peníze

Pro vás se tento týden týká vašeho vztahového sektoru. Jste společenský motýl, který dokáže do svého života přitáhnout tu správnou kombinaci práce a zábavy. Vaše snaha o dokonalost v duševní oblasti je prvořadá. Vaše rodina, děti a romantický partner jsou skvělým zpestřením, ale neměly by vás zdržovat od vašeho soustředění.

Zdraví

Vaše schopnost zvládat náročný život má mnoho společného s tím, co jíte a pijete, zda pravidelně cvičíte a jak se staráte o své tělesné potřeby. Podívejte se jasně na své stravovací návyky a pohybový režim. Dokážete si častěji připravovat vlastní jídlo, začínat od základu, místo toho, abyste si jen nechávali nosit jídlo ze sousední restaurace nebo si ohřívali hotové jídlo? Můžete přidat více zeleniny místo toho, abyste si přidávali druhou porci masa? Jsou to maličkosti, které vám mohou stát v cestě ke zdravějšímu životnímu stylu. Prvním krokem je uvědomění si této skutečnosti.

Přečtěte si také