Denní horoskop STŘELCE na 10. 2. 2023

Střelec 10. 2. 2023

Romantické romány a filmy ve vás mohly vyvolat pocit zvláštní vášně a smyslnosti. Střelci, dnes si toužíte naplánovat romantický večer o samotě s milostným partnerem. Do cesty by se vám však mohly postavit jiné společenské povinnosti. Tyto další závazky jste si možná dali už dávno a mohou souviset s prací. Může se stát, že se s přítelem uvidíte mnohem později, než jste doufali. Lepší ale pozdě než nikdy!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Věci mohou být velmi nejasné a poněkud zmatené, pokud jde o určitý vztah. Možná ale s překvapením zjistíte, že si vztah začne nacházet svou vlastní přirozenou úroveň. Možná to nepůjde úplně tam, kam jste si mysleli, ale někam, kde to bude neskonale zajímavější. Je lepší se uvolnit a užívat si jízdu.

Práce

Vaši sporadickou a nahodilou povahu ostatní neocení. Než začnete jednat, informujte lidi o svém plánu. Jinak můžete ohrozit produktivitu celé skupiny. Věnujte pozornost pokynům, místo abyste si vymýšleli vlastní.

Peníze

Aspekty tohoto týdne vám mohou překazit plány s penězi. Dejte dohromady veškerý společný majetek a investice. Podepsání, zapečetění a doručení těchto materiálů tam, kde mají být, vám ponechá prostor pro strategii jinde. Zároveň zvažte, zda své peníze nevložíte do osvědčených institucí. Jít s nováčkem může být lákavé, ale pro toto období vašeho života to není ten správný krok.

Zdraví

Planety vám dnes poskytnou podněty k přemýšlení. Možná se ve vašem životě zčistajasna objeví nová přitažlivost nebo se náhodou znovu objeví stará láska. V každém případě si musíte dávat pozor na své chování, abyste zůstali věrní sobě i druhé osobě. Dělejte to, co cítíte, a snažte se prožívat vše, co děláte, na rozdíl od toho, abyste se nechali unést okamžikem. Zůstaňte při zemi díky cvičení a zdravé stravě.

Přečtěte si také