Denní horoskop STŘELCE na 10. 3. 2023

Střelec 10. 3. 2023

Střelci, dnes možná uslyšíte poněkud bizarní zvěsti. Někdo si špatně vyložil nějakou informaci a přetavil ji v něco, co se značně liší od skutečnosti. Než uděláte závěry, budete si to muset sami ověřit. Nebojte se předat dál to, co se dozvíte. Je lepší takové pomluvy potlačit v zárodku odhalením faktů, než je nechat dál šířit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní postavení planet se může zdát být spojeno s určitými trhlinami, které by se mohly objevit ve vašem blízkém vztahu, a to pouze v případě, že jste se je snažili zakrýt, aniž byste se snažili o uzdravení. Bylo by lepší, kdybyste si tyto problémy přiznali a začali je nyní poctivě a otevřeně řešit. Začněte a brzy se budete cítit lépe.

Práce

Pomáhejte druhým povýšit na vyšší úroveň, místo abyste se na ně dívali svrchu. Neodsuzujte. Pokud si někdo není jistý, jak má postupovat, věnujte mu čas a poskytněte mu rozumnou radu. Tyto dobré skutky se vám později výrazně vrátí.

Peníze

I když se může zdát, že příležitosti přicházejí odnikud, což může narušit vaši přirozenou touhu po jistotě, daří se vám dobře. Můžete být o něco náchylnější k nehodám než obvykle, proto jezděte opatrně. Buďte aktivní ve splácení toho, co dlužíte. Nečekejte na nevyhnutelný telefonát.

Zdraví

Ve vašem nejlepším zájmu bude, abyste se dnes plně zapojili do toho, co děláte. Zapněte své vnitřní světlo a pracujte, jak nejlépe dovedete, a ujišťujeme vás, že to bude oceněno. Stejně soustředěnou pozornost věnujte i sami sobě. Dopřejte si plný užitek z trochy cvičení, speciálního jídla, které vyživí vaše tělo, a příjemného odpočinku před spaním, abyste zklidnili své myšlenky a zamysleli se nad svým dnem. Tato doporučení by vás mohla uchránit před problémy.

Přečtěte si také