Denní horoskop STŘELCE na 10. 7. 2022

Střelec 10. 7. 2022

Neshody s přítelem nebo členem rodiny mohou způsobit zmatek a zranění, pokud se neřeší hned v zárodku. Klíčem k úspěchu je komunikace, Střelci. Zabraňte nedorozumění tím, že podrobně vysvětlíte, co přesně potřebujete nebo co jste ochotni dát. Nepředpokládejte, že to už všichni vědí. Pokud můžete, udělejte to osobně. Telefon nebo e-mail nemusí být tak účinné.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná astrální energie vás, ztělesnění zodpovědnosti, může povzbudit k tomu, abyste v oblasti milostného života udělali nějakou hloupost. Pokud vám nevadí udělat ze sebe potenciálního hlupáka, nečtěte dál. Pokud byste si raději zachovali smysl pro dekorum, pak nepodléhejte slepým impulzům - ujistěte se, že nejprve přemýšlíte. Jinak by mohlo nějakou dobu trvat, než získáte zpět svou důvěryhodnost.

Práce

Přistupujte dnes ke své práci kreativněji. Místo přímého seznamu s odrážkami si věci zapisujte graficky a barevně. Pokud máte před sebou prezentaci, oživte ji živými grafy a diagramy namísto pouhých slov.

Peníze

Tento týden přináší potenciálně nebezpečný aspekt. Něco nebo někdo vypadá tak dobře, že se dvakrát nerozmýšlíte, než do toho skočíte. Přestože to může být pravda, je nutné si dvakrát ověřit všechna fakta a zvážit všechny finanční důsledky partnerství, než se do něj vrhnete. Vaše budoucnost vám poděkuje, stejně jako vaše bankovní konto. Vesmír vám pomůže dát o sobě vědět.

Zdraví

Dnešní planetární konjunkce vám dává pocit rozpínavosti v domácím životě, v citovém životě a ve vztahu k sobě samým. Využijte tuto energii k odstranění všech nevyřešených problémů ve svém domácím životě. To může znamenat, že se podíváte na své zdravotní návyky a zeptáte se sami sebe, zda skutečně "žijete" tak pohodlně, jak byste chtěli. Jíte dostatek zelené listové zeleniny, abyste udrželi správný chod trávicího traktu? To je jeden z druhů "jarního úklidu", který musí probíhat po celý rok!

Přečtěte si také