Denní horoskop STŘELCE na 10. 8. 2022

Střelec 10. 8. 2022

Střelci, v určité situaci můžete chtít více svobody. Možná jsou to vaše emoce, od kterých se chcete distancovat, nebo máte pocit, že vás někdo dusí. Na jedné straně toužíte po společnosti a intimitě, abyste zaplnili vnitřní prázdnotu. Na druhou stranu vám vadí, že musíte být tak potřební. Než se do vztahu příliš ponoříte, ujistěte se, že jste celiství.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Hloubku citů, která dokáže ve vašem milostném vztahu přenést hory doly, dnes jen tak nenajdete. Vzhledem k planetární energii budete muset použít některé vyšší duchovní principy, abyste skutečně zapůsobili. To znamená, že se nebudete ubírat cestou ega, ale vžijete se do situace svého partnera a skutečně se pokusíte vidět věci z jeho pohledu.

Práce

V pracovní atmosféře se objevuje nepříjemný tón, který vám ztěžuje produktivitu. Další krok na horu není v tuto chvíli tak jasný. Klíčové pro vás nyní je nereagovat přehnaně, ale zůstat neutrální a shromažďovat údaje.

Peníze

Musíte se zamyslet nad svým zaměstnáním. Vzhledem k tomu, že aspekty ovlivňují vaši práci, pracovní prostředí, šéfa a spolupracovníky, je na čase věnovat pozornost každé z těchto oblastí. Zeptejte se sami sebe, zda jste zde spokojeni. Chcete zůstat, nebo změnit zaměstnání?

Zdraví

Dnešní planetární energie vás může přimět k tomu uvědomit si, jak se vyjadřujete a dýcháte. To vám může napovědět, jakým směrem by se mohl ubírat váš fitness režim. Vyberte si něco, co rádi děláte a co zahrnuje pohyb na čerstvém vzduchu: turistiku, chůzi, jízdu na kole, plavání, běh – a věnujte se tomu! Je to něco, co rozhodně musíte brát vážně. Meditujte o tom, co čerstvý vzduch dělá pro vaše plíce.

Přečtěte si také