Denní horoskop STŘELCE na 11. 1. 2023

Střelec 11. 1. 2023

Střelci, mezi návštěvníky vašeho domova mohou být partneři v obchodních aktivitách, členové skupiny, s níž jste spojeni, nebo kreativní lidé se skvělými nápady. Proto si dnes pravděpodobně užijete několik intenzivních diskusí a spoustu zajímavých výměn informací. Dařit by se vám mělo i v oblasti lásky a romantiky, zejména proto, že se cítíte tak nadšení životem. Udělejte si čas a podělte se s hosty o své sny. Možná budou mít dobré nápady, jak nějaký sen uskutečnit.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetárnímu uspořádání můžete skutečně ocenit, jak je váš současný nebo budoucí partner podporující a skvělý. I když si ne vždy rozumíte, většinou se dokážete usmířit a odpustit si. Možná by bylo dobrým krokem projevit svou vděčnost a udělat něco mimořádného, aby se vaše drahá polovička cítila opravdu chtěná a potřebná.

Práce

Nacházíte se ve vrcholné fázi měsíce. Nebojte se udělat krok, se kterým jste před několika dny možná váhali. Jakýkoli projev odvahy bude vysoce odměněn. Pokud se stáhnete do pozadí, zůstanete pozadu.

Peníze

Pro vás se tento týden týká vašeho vztahového sektoru. Jste společenský motýl, který dokáže do svého života přitáhnout tu správnou kombinaci práce a zábavy. Vaše snaha o dokonalost v duševní oblasti je prvořadá. Vaše rodina, děti a romantický partner jsou skvělým zpestřením, ale neměly by vás zdržovat od vašeho soustředění.

Zdraví

V této době je dobré zvýšit svou sílu. Ať už běžně cvičíte cokoli, zaměřte se na posilování. Pokud běháte, snažte se zvýšit sílu v horní části těla, abyste odlehčili kyčlím. Pokud obvykle cvičíte jógu, nahraďte ji jednou týdně posilováním, abyste v budoucnu zvýšili svou schopnost udržet pozici. Pokud upřednostňujete jednu stranu těla, posilujte tento měsíc tu slabší.

Přečtěte si také