Denní horoskop STŘELCE na 11. 2. 2023

Střelec 11. 2. 2023

Práce doma by pro vás dnes mohla být řešením, Střelci. Mohli byste být fyzicky i psychicky vyčerpaní z příliš náročné práce, ale stále máte důležité úkoly, které musíte dokončit. Možná se vám nyní bude lépe pracovat na vlastním území, aniž byste museli bojovat s dopravou nebo problémy s parkováním. Pokud jde o práci, býváte velmi svědomití, někdy ke své vlastní škodě. Dnes to nedělejte, jinak byste mohli vyhořet.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní den je velmi šťastný pro to, abyste na někoho zvláštního zapůsobili svým jedinečným vtipem a šarmem. Pravděpodobně se nebudete cítit v hluboce vášnivé náladě, ale budete velmi rádi zkoumat různé cesty jejich mysli a jejich zkušenosti. Možná budete mít také štěstí a zjistíte, že vám již rozumí více, než si myslíte.

Práce

Spojte svého průkopnického ducha s odvěkou moudrostí a čeká vás velký úspěch. Udržování důsledného a upřímného dialogu s lidmi kolem vás bude základním kamenem vaší podpory. Jste ve skvělé pozici, abyste vynikli.

Peníze

Aspekty tohoto týdne vám mohou překazit plány s penězi. Dejte dohromady veškerý společný majetek a investice. Podepsání, zapečetění a doručení těchto materiálů tam, kde mají být, vám ponechá prostor pro strategii jinde. Zároveň zvažte, zda své peníze nevložíte do osvědčených institucí. Jít s nováčkem může být lákavé, ale pro toto období vašeho života to není ten správný krok.

Zdraví

Nebeská atmosféra dne ve vás vyvolává pocit, že se někde venku stalo spiknutí, které vás chce svrhnout. Je to nepravděpodobné, i když vaše pocity jsou jistě oprávněné. Zkuste se vyjádřit ke svému okolí a požádejte o citové uklidnění, které potřebujete. Nemusíte se příliš obnažovat, stačí, když sobě i ostatním přiznáte, že se právě teď cítíte trochu zranitelní. Je to čas, kdy byste měli věnovat zvláštní pozornost svému pohybovému režimu.

Přečtěte si také