Denní horoskop STŘELCE na 11. 3. 2023

Střelec 11. 3. 2023

Střelci, můžete se cítit obzvlášť sexy a vášnivě, ale drobné konflikty mezi vámi a někým výjimečným ve vašem životě by vás mohly oddálit. Tomu se můžete vyhnout tím, že budete trpěliví a budete se snažit komunikovat. Mohli byste být v pokušení příliš utrácet, pravděpodobně za věci, které nyní nijak zvlášť nepotřebujete a možná ani nechcete. Dbejte na to, abyste omezili impulzivní výdaje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes byste se mohli cítit velmi podráždění, zejména kvůli astrální konfiguraci. Váš současný vztah se může vyvíjet dobře, a přesto vás mysl neustále táhne zpět k minulému vztahu, který měl kvality, které tento vztah prostě nemá. Pokud chcete udělat něco pozitivního, možná budete muset zvážit, jaké jsou vaše priority, a za těmi si jít.

Práce

Celým dnem budou prostupovat spodní proudy frustrace, které můžete jen velmi málo napravit. Většina tohoto napětí pramení z toho, že ostatní nejsou ochotni změnit způsob, jakým se chováte vy. Povzbuzujte ostatní k větší důvěře.

Peníze

I když se může zdát, že příležitosti přicházejí odnikud, což může narušit vaši přirozenou touhu po jistotě, daří se vám dobře. Můžete být o něco náchylnější k nehodám než obvykle, proto jezděte opatrně. Buďte aktivní ve splácení toho, co dlužíte. Nečekejte na nevyhnutelný telefonát.

Zdraví

Vzhledem k současné astrální energii možná slyšíte vnitřní hlas, který říká: Dost! Chci, co chci, a chci to hned! Pokud to ve vás vyvolává obavy, je to proto, že planetární aspekt dne s vámi ještě neskončil. Ať už jsou omezení, která jste do svého života zahrnuli, jakákoli, je třeba je důkladně prozkoumat. Zeptejte se sami sebe, zda v péči o sebe děláte to nejlepší, co můžete, zejména pokud jde o vaše zdraví.

Přečtěte si také