Denní horoskop STŘELCE na 11. 4. 2022

Střelec 11. 4. 2022

Střelci, dnes se můžete cítit rozpolceni mezi odhodláním dosáhnout určitého cíle, pravděpodobně finančního, a touhou zůstat doma a pracovat na vlastních projektech, starat se o rodinu nebo obojí. Jste dostatečně chytří a vynalézaví na to, abyste mohli mít obojí. Přátelé, kteří se vyznají v těchto věcech, by vám mohli v tomto směru pomoci. Dobře si to promyslete! Možná budete překvapeni tím, co se dozvíte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní astrální konfigurace je skvělým dnem pro šíření dobromyslného a slunečného optimismu. Uspořádejte spolu s někým blízkým improvizovaný večírek a pozvěte na něj přátele i neznámé lidi, protože na jeho konci budete jistě všichni jako jedna šťastná rodina. To vás oba povznese a také vás seznámí s novými zajímavými tvářemi.

Práce

Jste s někým v přímém konfliktu a není možné se mu vyhnout. Tato osoba na vás mluví dokola ve snaze vás nějakým způsobem zmást. Nenechte se zmást a nenechte se vyvést z míry. Držte se věci, o kterou jde.

Peníze

Tento týden se možná budete muset připravit na nepříjemné zprávy. Ačkoli jste povzbuzováni k tomu, abyste se o své znalosti a dovednosti podělili s ostatními, nejlépe pro zábavu a zisk, váš pracovní život zasáhne více pravidel, předpisů a papírování. Uf. Ačkoli tato dřina nemusí být vaším šálkem čaje, je to lepší než alternativa. Buďte otevření návrhům a v dlouhodobém horizontu vyděláte více.

Zdraví

Když si myslíte, že je čas dát si od cvičení pauzu, dvakrát si to rozmyslete. Dny odpočinku jsou jistě nesmírně důležité, ale zeptejte se sami sebe, zda vás jen nebaví to, co obvykle, a zda nechcete něco nového. To není totéž, co když si vaše tělo řekne o den odpočinku: je to vaše mysl, která chce novou aktivitu! Začněte rozvíjet rozmanitost svého tréninkového režimu, abyste na tento impuls mohli reagovat soucitně a disciplinovaně - což je velmi zdravá kombinace!

Přečtěte si také