Denní horoskop STŘELCE na 11. 5. 2022

Střelec 11. 5. 2022

Střelci, přítel vám dnes může nabídnout dárek. Může jít o peníze, laskavost, čas, věci, které potřebujete, nebo něco jiného. Buďte vybíraví v tom, co přijmete, a ujistěte se, že nabídku opětujete. Pokud musíte, trvejte na svém. Jakkoli může být váš přítel nyní štědrý, později by se mohl cítit využitý nebo by si mohl vyžádat nějakou laskavost, kterou nebudete ochotni vykonat. Přijímejte laskavě, v rámci možností.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Když nemůžete mluvit otevřeně, upřímně a svobodně, cítíte se přirozeně velmi omezeni a omezeni, což vůbec není váš styl. Dnešní večerní rande na vás může mít právě takový účinek. Vzhledem k dnešní astrální konfiguraci zjistíte, že nemůžete být přirození, a proto máte problém s tím, co říct dál. Setřeste ze sebe tuto náladu a prostě začněte konverzovat o čemkoli a o čemkoli - a nálada se dramaticky změní.

Práce

Buďte ke svým spolupracovníkům upřímní a přímí. Pokud někdo neplní své povinnosti, řekněte mu to. V opačném případě vás to bude nadále vnitřně sžírat. Nebojte se konfrontace. Napětí nyní nakonec povede ke smíru.

Peníze

Je to týden, který vyžaduje mnohem více hledání. Aspekty jsou skvělé pro manifestaci většího množství peněz a jejich uplatnění ve vašich snech, ale také mohou k vaší škodě zastřít nebo zamlžit vaši vizi. I když si myslíte, že na hlídání svých peněz nemáte čas, udělejte si ho. Ostatní pravděpodobně nebudou mít na srdci vaše nejlepší zájmy. Není to proto, že by byli zlovolní - jsou jen neangažovaní.

Zdraví

Současná astrální konfigurace vám dává den opravdu velkých komunikačních schopností. Je čas ukázat těm, které máte rádi, jak moc je milujete, a těm, s nimiž se necítíte tak dobře, říct, že je čas, abyste se oba posunuli dál. Toto je skvělý tranzit pro oboustranně výhodnou komunikaci. Také je skvělý čas zkontrolovat své tělo během cvičení a zjistit, zda můžete zvýšit úroveň, na které v současné době pracujete.

Přečtěte si také