Denní horoskop STŘELCE na 11. 6. 2022

Střelec 11. 6. 2022

Všimli jste si, Střelci, určitého napětí ve svých emocích? Jste odolní, ale i na vás je té intenzity v poslední době trochu moc. Nyní si můžete odpočinout. Příští týdny slibují, že budou klidnější. Postupně se vrátí slunečnější obloha. Vaše úsilí se soustředí na milostný život. Víte, že potřebujete jistotu a stabilitu. Pokud budete vytrvale pracovat, dosáhnete těchto cílů!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní astrální energii se budete chovat a cítit jako milionáři. Pokud jste nedávno navázali nový vztah, který je stále ve vzrušující a vášnivé fázi, očekávejte, že dnes se tempo ještě zvýší. Pokud hledáte romantiku, pak ji najdete všude tam, kde se věnujete něčemu, co děláte opravdu rádi  pak budete zářit.

Práce

Zapojte do své práce více nejnovějších technologií a špičkových nápadů ještě dnes. Nezůstávejte pozadu, zatímco ostatní se posouvají vpřed. Buďte ochotni tyto nápady začleňovat za pochodu. Dnešní tempo vás bude držet ve střehu od východu do západu slunce.

Peníze

V domě, kde pracujete, jste nyní aktivní, což znamená, že se po vás chce spousta úkolů. Protože tento dům také řídí vaše zdraví, snažte se to nepřehánět, jinak by to mohlo mít nepříznivý vliv na vaše zdraví. Tento týden bude jistě napínavý. Nové nápady a odreagování hledejte na cestách a ve vyšším vzdělávání.

Zdraví

K dispozici je silný vhled, jen musíte vědět, kde hledat. Někdy je nezbytné cítit se hrozně a pak pochopit, proč se tak cítíte. Nesnažte se dnes ze svých pocitů setřást; bude to téměř nemožné a přijdete o některé cenné informace. Oblast žaludku je v období stresu citlivá. Zatímco si dáváte šálek heřmánkového čaje na uklidnění trávicího traktu, vybírejte semínka z granátového jablka a ptejte se sami sebe, co hledáte.

Přečtěte si také