Denní horoskop STŘELCE na 11. 7. 2022

Střelec 11. 7. 2022

Střelci, dnes můžete mít na mysli romantiku, i když ne nutně v pozitivním smyslu. Vaše myšlenky by mohly ovládnout pochybnosti a nejistota. Sdílí váš současný nebo potenciální milostný partner vaše pocity? Přímá komunikace s dotyčným by mohla být předčasná, a tak by bylo nejlepší pokusit se zůstat objektivní a situaci podle toho posoudit. Zatím to berte den po dni.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Potřebujete něco, co by vás přimělo k akci, pokud jde o váš milostný život, a současná astrální energie může být tím pravým. Pokud se vám zdá, že se k vám přibližuje jiná osoba, aby vám domluvila schůzku s někým, na kom už nějakou dobu pracujete, mohlo by vás to velmi rozčílit. Najednou se u vás projeví odvaha, o které jste nikdy nevěděli, že ji máte.

Práce

Právě došlo k zásadní změně, která bude mít obrovský vliv na příštích sedm let. Během této doby se budete muset více naladit na svou intuitivní stránku, abyste dosáhli vytouženého úspěchu v oblasti kariéry. Nechte se unášet proudem.

Peníze

Tento týden přináší potenciálně nebezpečný aspekt. Něco nebo někdo vypadá tak dobře, že se dvakrát nerozmýšlíte, než do toho skočíte. Přestože to může být pravda, je nutné si dvakrát ověřit všechna fakta a zvážit všechny finanční důsledky partnerství, než se do něj vrhnete. Vaše budoucnost vám poděkuje, stejně jako vaše bankovní konto. Vesmír vám pomůže dát o sobě vědět.

Zdraví

Když se cítíte zraněni, máte tendenci obrátit svou tvrdou stránku směrem k okolnímu světu, abyste se ochránili, a myslíte na myšlenky jako „už nikdy“ a „navždy sbohem“. Ale nezůstanete takoví navždy. Abyste se z této zaseknuté pozice jemně uvolnili, pokračujte ve svém obvyklém zdravotním režimu. Udržujte v těle vodu, udržujte krevní oběh běháním, chůzí nebo jiným aerobním cvičením a především udržujte své emoce na uzdě, aby nenarušovaly váš spánkový režim.

Přečtěte si také