Denní horoskop STŘELCE na 12. 2. 2023

Střelec 12. 2. 2023

Střelci, dnešní den je vhodný k tomu, abyste byli vnímaví k energiím druhých lidí. Zjistíte, že citlivý přístup k lidem kolem vás v kombinaci s trochou pracovitosti a ochoty plnit své povinnosti vytvoří nezadržitelnou vítěznou kombinaci. Využijte tento den ke shromažďování údajů a plánování svých cílů. Přijměte odpovědnost za své činy a nebojte se přiznat své chyby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Často zjistíte, že k tomu, aby vaše nejcennější vztahy uspěly, je třeba prohledat své srdce a pak mluvit o tom, co cítíte. Často se snažíte tento zásadní proces oddálit, ale možná se vám to dnes nepodaří. Pokud budete mít odvahu vyjádřit to, co nyní prožíváte, spousta drobných problémů se velmi rychle vyjasní.

Práce

Dnes pravděpodobně uděláte obrovský pokrok ve všech oblastech své kariéry. Většina z toho souvisí s vašimi kontakty s ostatními lidmi. Telefonní hovory, e-maily a virtuální či osobní rozhovory s ostatními lidmi budou probíhat mimořádně hladce.

Peníze

Aspekty tohoto týdne vám mohou překazit plány s penězi. Dejte dohromady veškerý společný majetek a investice. Podepsání, zapečetění a doručení těchto materiálů tam, kde mají být, vám ponechá prostor pro strategii jinde. Zároveň zvažte, zda své peníze nevložíte do osvědčených institucí. Jít s nováčkem může být lákavé, ale pro toto období vašeho života to není ten správný krok.

Zdraví

Jen stěží zvládáte emoce, které se objeví, když se spustí vnitřní konflikt. Tento měsíc se vyskytne několik tranzitů, které by mohly mít tento účinek  včetně dnešního planetárního uspořádání. Bude snadné zjistit, zda ve všech oblastech svého života dostáváte to, co chcete. Mohli byste se v této oblasti cítit mimořádně citliví. Dbejte na to, abyste se správně stravovali a měli dostatek pohybu: to je více než polovina úspěchu.

Přečtěte si také