Denní horoskop STŘELCE na 12. 3. 2023

Střelec 12. 3. 2023

Střelci, dnes se můžete cítit rozladěni. Nejste nemocní, jen vyčerpaní z úsilí, které jste v poslední době vynaložili v práci. To je známkou stresu a ukazatelem toho, že potřebujete opravdové volno od povinností a osobních projektů. Zapomeňte na pracovní zátěž, kterou jste si na tento den naplánovali. Pokud si odpočinete, vše, co dnes nedokončíte, můžete udělat zítra. Vezměte si den volna – potřebujete ho!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Na určitém vztahu rozhodně není nic potlačeného. Dnešní astrální konfigurace naznačuje, že ve skutečnosti můžete mít větší problémy s udržením zdání kontroly. Nejste z těch, kteří by se příliš snadno a ochotně oddávali ohni vášně, aniž byste se ujistili, že ze vztahu budete mít něco užitečného. Tentokrát však můžete být více než ochotní riskovat.

Práce

Celkově se budete cítit mimořádně silní a vytvoříte si tak předpoklady pro obrovský úspěch na pracovišti. Nacházíte se na mimořádně vysoké úrovni a nemáte důvod se obávat pádu. Pokud chcete udělat krok vzhůru, je k tomu právě teď vhodná doba.

Peníze

I když se může zdát, že příležitosti přicházejí odnikud, což může narušit vaši přirozenou touhu po jistotě, daří se vám dobře. Můžete být o něco náchylnější k nehodám než obvykle, proto jezděte opatrně. Buďte aktivní ve splácení toho, co dlužíte. Nečekejte na nevyhnutelný telefonát.

Zdraví

Jste zvídavá a bystrá osobnost, proto se snažte tyto vlastnosti využít a uplatnit je ve svém jídelníčku v tomto měsíci. Během několika následujících měsíců se budete muset zaměřit na své tělesné systémy a pečlivě s nimi zacházet. Dostupné produkty se budou měnit  zajímáte se o to, co je k dispozici a kde to můžete získat? Cena bioproduktů je o něco vyšší – zajímá vás, proč a zda se vám to vyplatí? Začněte se informovat o těchto a dalších otázkách souvisejících se stravováním.

Přečtěte si také