Denní horoskop STŘELCE na 12. 4. 2022

Střelec 12. 4. 2022

Střelci, dnes se vám může vyplatit vaše nedávné úsilí. Vaše rychlé myšlení a bystrý postřeh na ostatní zapůsobily. Dnes se pravděpodobně dočkáte nějakého uznání. Nebuďte překvapeni, pokud se ocitnete v záři reflektorů a budete se červenat nad uznáním. Pravděpodobně vám to výrazně zvedne sebevědomí a přiměje vás to uvažovat o dalších možnostech kariérního postupu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Jedna informace, na kterou narazíte, může mít zásadní vliv na váš milostný život. Současná nebeská atmosféra naznačuje, že jste možná špatně pochopili svůj postoj k partnerovi (současnému nebo budoucímu) a v důsledku toho jste ho zcela špatně odhadli. Dnešní aspekt nabízí příležitost to napravit a možná se omluvit za svou chybu, která mohla váš milostný zájem rozrušit. Naslouchejte svému srdci!

Práce

Zatímco vy se zoufale snažíte povzbudit ostatní, zdá se, jako by se všichni ostatní snažili strhnout vás. Na celý den doléhá emocionální tíha, která vám ztěžuje zůstat na slunečné straně ulice. Udělejte, co je ve vašich silách.

Peníze

Tento týden se u vás doma odehrává spousta romantiky a zábavy. Může vás navštívit někdo z vaší minulosti a tato osoba by vám mohla sdělit důležité finanční informace. Aktivita ve vašem pracovním sektoru vám dodá spoustu energie k dokončení úkolů, a pokud chcete, můžete dokonce změnit zaměstnání. Veškeré získané peníze použijte na splacení stávajících dluhů.

Zdraví

Můžete být rychlí v úderu, ale někdy vám uniká emocionální pointa. Zkuste se dnes zpomalit a provádějte hluboká dechová cvičení. Výhoda toho, že víte, co cítíte, může vám i vašim blízkým ušetřit zraněné city, když náhodou promluvíte příliš brzy. Cvičení jógy se na dýchání zaměřuje více než jiná cvičení. Prozkoumejte, které pozice fungují nejlépe pro uvolnění zablokované energie ve vašich dechových vzorcích.

Přečtěte si také