Denní horoskop STŘELCE na 12. 6. 2022

Střelec 12. 6. 2022

Můžete cítit zvláštní napětí. Zdá se, že nic z toho, co říkáte nebo děláte, není úplně v pořádku, Střelci. I když se snažíte dělat správné věci, nedaří se vám, aby vše klaplo tak, jak byste si přáli. Snažte se svá očekávání příliš nezvyšovat. Opusťte představu, že věci budou fungovat přesně tak, jak chcete. Možná ani nevíte, co je pro vás nakonec nejlepší.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Láska vás dnes může překvapit tím, že se objeví zčistajasna. Nebeská energie vás vybízí, abyste si zachovali otevřenou mysl a také se pohybovali v kruzích nebo mluvili s lidmi, s nimiž se běžně nestýkáte. Amorův šíp může udeřit kdykoli a ukáže se, že míří přesně. Než si uvědomíte, co se stalo, budete mít hlavu na dně, takže se mějte na pozoru!

Práce

Mezi vámi a ostatními dnes probíhá intenzivní komunikace, ale zdá se, že se nikam nedostanete. Možná odcházíte z dlouhého dialogu se svým šéfem a stále přemýšlíte, co se vám snažil sdělit. Zítra se zeptejte znovu.

Peníze

V domě, kde pracujete, jste nyní aktivní, což znamená, že se po vás chce spousta úkolů. Protože tento dům také řídí vaše zdraví, snažte se to nepřehánět, jinak by to mohlo mít nepříznivý vliv. Tento týden bude jistě napínavý. Nové nápady a odreagování hledejte na cestách a ve vyšším vzdělávání.

Zdraví

Svět závisí na tom, zda mu budete denně dodávat dávku porozumění a přijetí. Až příliš často se cítíte nedoceněni a neuznáváni za lásku, kterou dáváte. Možná je na čase stanovit si určité hranice a obrátit tuto přijímající lásku zpět k sobě, místo abyste ji dávali nevděčným lidem. Problém je, že to pro vás není snadné. Tip: začněte se svým jídelníčkem. Dáváte si ty nejlepší a nejčerstvější možné potraviny? Přijímáte dostatek vitamínů a minerálů? Pijete dostatek vody? Obrácení pozornosti na vlastní potřeby vám pomůže udržet svou dávající povahu na uzdě.

Přečtěte si také