Denní horoskop STŘELCE na 12. 7. 2022

Střelec 12. 7. 2022

Příjemnější podmínky, s nimiž se mnohem snáze vyrovnáváte, by vás mohly ukolébat a navodit nový pocit jistoty ve vašich vztazích. Osobní a pracovní vztahy by měly být obzvláště vřelé a podporující. To by mělo nějakou dobu trvat, Střelci, ale pak se situace pravděpodobně vrátí k tomu, co bylo předtím. Využijte situace, dokud trvá. Neočekávejte, že to bude trvalé.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současné astrální energie by mohly zmást určité záležitosti v rámci blízkého vztahu, který byl dosud poměrně jasný. Oba jste rádi spolu, ale možná nejste schopni dospět k žádnému rozhodnutí o tom, jak byste chtěli v budoucnu postupovat. Netrapte se tím nyní, protože by to věci mezi vámi ještě více zamotalo, jen si užívejte toho, co máte dnes. Zítřek se o sebe postará sám.

Práce

Dnes budete mít příliv fyzické energie, která vás bude inspirovat k tomu, abyste se bez větších obtíží pustili do mnoha projektů. Dejte si jen pozor, abyste při tom neobtěžovali ostatní. Možná budete mít tendenci lidi převálcovat, abyste určité věci zvládli.

Peníze

Tento týden se týká astrologické aktivity v oblasti vašich dluhů. Můžete obdržet účet, telefonát nebo upomínku ohledně nezaplacené faktury. Neignorujte ji. Pokud tak učiníte, může vás čekat nepříjemné překvapení. Mohlo by se to zhoršit, což by znamenalo další penále. Osoba, které dlužíte peníze, může použít náhlý a možná nepříjemný způsob vymáhání.

Zdraví

Je pro vás důležité, abyste si věci ujasnili sami se sebou i s ostatními. Právě teď je tu spousta energie, která může zamlžit vaše priority, ztížit rozluštění vašich očekávání a definovat vaše emoce. Můžete něco velmi silně cítit, ale nedokážete to vyjádřit, což může snadno vést k hořkému zklamání. Cvičení je skvělým pomocníkem. Pomáhá rozlišovat mezi tím, co chcete dělat, a tím, co můžete dělat. Cvičení může zjednodušit vaše emoce.

Přečtěte si také