Denní horoskop STŘELCE na 13. 2. 2023

Střelec 13. 2. 2023

Bizarní zprávy, které k vám přicházejí z velké dálky, možná prostřednictvím e-mailu nebo internetu, se mohou mezi lidmi, které znáte, šířit jako požár a způsobit velké vzrušení, Střelci. Dejte si pozor, abyste se příliš nevzrušovali, protože se velmi pravděpodobně jedná o dezinformace, které zkomolily některé poněkud podivné mozky. Berte to jako zajímavost, přemýšlejte o tom, ale neberte to vážně, pokud to nepotvrdí spolehlivé zdroje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Astrální energie vás možná přiměje podívat se trochu hlouběji na to, proč se v určité situaci cítíte odstrčení. Možná jste se snažili problém přehlížet a předstírat, že je vše v naprostém pořádku. Dnes se však můžete cítit schopnější zvládnout emoce, které se objevují, a říci, co máte na srdci, což přinese uzdravení.

Práce

Když se snažíte oslovit jednu skupinu, podaří se vám jen odcizit jinou. Když upravíte svou strategii tak, abyste oslovili druhou skupinu, skončí to tak, že první skupinu naštvete. Pracujte tak, abyste uspokojili sami sebe bez ohledu na ostatní.

Peníze

Aspekty tohoto týdne vám mohou překazit plány s penězi. Dejte dohromady veškerý společný majetek a investice. Podepsání, zapečetění a doručení těchto materiálů tam, kde mají být, vám ponechá prostor pro strategii jinde. Zároveň zvažte, zda své peníze nevložíte do osvědčených institucí. Jít s nováčkem může být lákavé, ale pro toto období vašeho života to není ten správný krok.

Zdraví

Dnešní aspekt vytváří oheň téměř na zapálení zápalky. Když se k tomu přidá vaše divoká povaha, máte tento měsíc spoustu energie, se kterou můžete pracovat. Využijte ji tím nejzdravějším možným způsobem: fyzickým cvičením. Přebytečnou energii je třeba vyjádřit tělem (tanec, sex, sport atd.), než zamíří do mysli. Nezpracovaná energie se může snadno proměnit v hněv nebo ostrá slova. Kromě toho udržujte maximální příjem vody, abyste si udrželi rovnováhu.

Přečtěte si také