Denní horoskop STŘELCE na 13. 4. 2023

Střelec 13. 4. 2023

Střelci, dnes by mohlo dojít k hlubokému a důvěrnému rozhovoru mezi vámi a milostným partnerem. Pokud se jedná o nezávazný vztah, může se z něj náhle stát něco víc. Jste-li do něj zapojeni, ale nejste k němu vázáni, mohli byste dosáhnout porozumění. Pokud jste již vázáni, může dojít i na rozhovor o manželství. Konečným výsledkem tohoto rozhovoru by mělo být štěstí pro vás oba. Oslavte to dnes večer doma.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná si říkáte, zda někdy najdete způsob, jak vyřešit určité potíže mezi vámi a někým, koho opravdu obdivujete. Postavení nebeských těles vás vybízí, abyste se trochu blíže podívali na to, co považujete za hlavní překážku. Ačkoli se vám v minulosti mohla zdát skličující, nový pohled vám umožní spatřit slabé místo. Pak můžete podniknout kroky.

Práce

Dávejte si pozor na to, jak myšlenku nebo koncept prezentujete ostatním lidem. Váš nevinný návrh by mohl být snadno interpretován jako vzpoura, agrese nebo neposlušnost. Stručně řečeno, věci se mohou vymknout kontrole – buďte proto opatrní.

Peníze

Tento týden se u vás doma odehrává spousta romantiky, dětí a zábavy. Může vás navštívit někdo z vaší minulosti a tato osoba by vám mohla sdělit důležité finanční informace. Aktivita ve vašem pracovním sektoru vám dodá spoustu energie k dokončení úkolů, a pokud chcete, můžete dokonce změnit zaměstnání. Veškeré získané peníze použijte na splacení stávajících dluhů.

Zdraví

Nejlepším způsobem, jak se soustředit na své zdraví, je pozitivní posilování. Při dodržování zdravotního režimu se objevují vzestupy a pády, na které je třeba reagovat přísným přístupem. Kromě přísného přístupu se však musíte také hýčkat. Po dlouhém náročném tréninku považujte za povinné dát si uklidňující horkou koupel se spoustou bublinek a svíček (nebo cokoli, co vám ji ozvláštní). Vaše tělo je ovlivňováno pozitivním posilováním.

Přečtěte si také