Denní horoskop STŘELCE na 13. 5. 2023

Střelec 13. 5. 2023

Střelci, ve vašem životě se chystá zásadní změna, která může nastat právě dnes. Mějte mysl otevřenou všem možným variantám. Pravděpodobně obdržíte nějakou důležitou informaci. Její důležitost si ovšem nemusíte uvědomit hned. Teprve s odstupem času budete na tuto událost vzpomínat jako na zásadní. Ujistěte se, že ji nepropásnete.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní nebeská energie může vyvolat pocit konfliktu v současném vztahu. Je třeba jednat rychle, ale také si o tom nejprve promluvit. Právě část týkající se rozhovoru může způsobit určité potíže, protože váš partner (současný nebo budoucí) nemusí být v tuto chvíli přístupný rozumným argumentům a mohl by tvrdošíjně odmítat spolupracovat. V takovém případě budete muset prostě udělat to, co je nezbytné.

Práce

Ujistěte se, že jdete za svými sny. Zachovejte si naději, že skutečně dosáhnete toho, co jste si v tomto životě předsevzali. Saháte po jasné hvězdě – své osobní osudové hvězdě. Přijměte tento sen. Žijte ho!

Peníze

Je to týden, který vyžaduje mnohem více hledání. Aspekty jsou skvělé pro manifestaci většího množství peněz a jejich uplatnění ve vašich snech, ale také mohou k vaší škodě zastřít nebo zamlžit vaši vizi. I když si myslíte, že na hlídání svých peněz nemáte čas, udělejte si ho. Ostatní pravděpodobně nebudou mít na srdci vaše nejlepší zájmy. Není to proto, že by byli zlovolní, jsou jen neangažovaní.

Zdraví

Je to skvělá příležitost všimnout si, co ve vašem životě funguje. Příznivý aspekt dne vás činí obzvláště citlivými a doporučuje se, abyste tuto citlivost využili k dosažení pozitivního cíle. Podívejte se, jak dobře se cítíte, když alespoň trochu cvičíte. Pochvalte se za to. Zamyslete se nad tím, jak často si připravujete čerstvé a zdravé jídlo. Vychutnejte si tento úspěch a na oslavu si nalijte velkou sklenici vody.

Přečtěte si také