Denní horoskop STŘELCE na 14. 4. 2023

Střelec 14. 4. 2023

Střelci, vaše kreativita bude dnes na vysoké úrovni, což vás bude inspirovat k malování nebo psaní. Pokud si nemůžete udělat čas na uspokojení své múzy, podnikněte alespoň malé kroky, aby vaše schopnosti nezůstaly ležet ladem. Co takhle přihlásit se na nějaký kurz nebo se přidat ke skupině spisovatelů? Průběžný kontakt a podpora dodají vašemu talentu velkou vzpruhu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Toto planetární uspořádání vás povzbudí k tomu, abyste se vytasili se všemi svými vtipy a moudry, oblékli si svůj nejvíc sexy outfit a vyrazili na večírek, který by mohl stát za to. Pokud jste vždycky chtěli potkat někoho, kdo je stejně odvážný, otevřený, duchovní a bláznivý jako vy, na co ještě čekáte? Mohl by to být okamžik pravdy?

Práce

Jste ve výchozím bodě. Je čas dát si předsevzetí, že uděláte nový krok na své cestě vzhůru. Hledejte znamení všude kolem sebe. Jemná poselství z vesmíru vám pomáhají ukázat cestu. Buďte k nim vnímaví.

Peníze

Tento týden se u vás doma odehrává spousta romantiky, dětí a zábavy. Může vás navštívit někdo z vaší minulosti a tato osoba by vám mohla sdělit důležité finanční informace. Aktivita ve vašem pracovním sektoru vám dodá spoustu energie k dokončení úkolů, a pokud chcete, můžete dokonce změnit zaměstnání. Veškeré získané peníze použijte na splacení stávajících dluhů.

Zdraví

Probouzet se s dobrým pocitem je pocit k nezaplacení. Chcete-li si ho dopřát častěji, věnujte si před spaním zvýšenou péči. Čistěte si zuby zubní nití a kartáčkem, dbejte na dostatek vody během večeře, abyste během noci správně strávili jídlo, a zkuste si před spaním udělat jednoduchý strečink, aby se vaše tělo při odpočinku hlouběji uvolnilo. Dbejte také na to, abyste se hned ráno napili vody, a pokračovali tak ve zdravém procesu trávení.

Přečtěte si také