Denní horoskop STŘELCE na 14. 5. 2022

Střelec 14. 5. 2022

Dnes můžete mít pocit, že vás něco brzdí, Střelci. Až do teď šlo všechno jako po másle. Pokud dnes uvěříte proudu nesmyslů ve své hlavě, budete couvat ve všech oblastech svého života! Například se můžete bát jít ve svém vztahu dál kvůli svým minulým neúspěchům. Využijte tento čas k tomu, abyste minulost uložili k ledu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnes by mohlo dojít k nedorozumění, zejména v tom, jak vnímáte nejen sebe, ale i svůj milostný zájem. Možná si myslíte, že signály, které vysíláte, jsou zcela jasné a zřejmé, ale každý vidí věci jinak a nemusí být přijímány ve stejném duchu. Díky současným nebeským energiím máte co dělat, abyste se dokázali pochopit.

Práce

Váš majetek neustále kolísá. Jste frustrovaní z nestabilní půdy, na které se nacházíte. Uvědomte si, že máte nad svou situací větší kontrolu, než si myslíte. Vše máte jako na dlani. Čeká vás nový začátek.

Peníze

Je to týden, který vyžaduje mnohem více hledání. Aspekty jsou skvělé pro manifestaci většího množství peněz a jejich uplatnění ve vašich snech, ale také mohou k vaší škodě zastřít nebo zamlžit vaši vizi. I když si myslíte, že na hlídání svých peněz nemáte čas, udělejte si ho. Ostatní pravděpodobně nebudou mít na srdci vaše nejlepší zájmy. Není to proto, že by byli zlovolní, jsou jen neangažovaní.

Zdraví

Dnešní nebeská energie vynese na povrch vaši emocionální povahu. Je důležité sdílet své pocity s lidmi, které máte rádi. Místo toho, abyste zůstávali v bezpečí za svým postojem sebejistoty, svěřte se druhým, i když si myslíte, že to vám nebo jim bude nepříjemné. Vztahy, které stojí za to, přežijí i občasnou konfrontaci. Nechte se vést svými emocemi a nezapomeňte říkat, co cítíte  nepředstírejte, že znáte myšlenky druhého člověka. Než promluvíte, zhluboka dýchejte a shromážděte své myšlenky.

Přečtěte si také