Denní horoskop STŘELCE na 14. 6. 2022

Střelec 14. 6. 2022

Střelci, buďte dnes otevření a sdělte své pocity. Pro většinu lidí je snadné sdílet fakta nebo konkrétní informace. Výzvou je podělit se o něco ze svého srdce. Nemyslete si, že pocity je třeba vždy tajit. Právě opak je pravdou. Ujistěte se, že necháváte otevřené kanály pro emocionální vyjádření.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současný aspekt vás vybízí k tomu, abyste v dnešní vztahové hře hráli o vysoké sázky. Můžete, ale nemusíte vědět, že osoba, která vás zajímá, už má na mysli někoho jiného, i když ještě není plně odhodlaná. Jdete riskantní cestou, pokud se rozhodnete vzít osud do vlastních rukou a zasáhnout tak, aby zatoužil on po vás!

Práce

Jediný způsob, jak dnes uspět, je prokázat, že dokážete splnit očekávání ostatních lidí. Prosazujte se více než obvykle. Neseďte se založenýma rukama a nečekejte, až k vám přijde ideální kariérní příležitost. Musíte se k ní posunout.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti zjevů se na události tohoto týdne díváte novýma očima. Přítel může mít užitečný návrh, jak vydělat více peněz nebo získat povýšení, o které jste usilovali. I když s ním nesouhlasíte, vyslechněte si ho. On nebo ona vidí tuto situaci jasněji než vy. Žádá se po vás, abyste do práce vnesli mnohem vážnější stránku své osobnosti.

Zdraví

Jednou z vašich úžasných vlastností je, že se rozehráváte pomalu: můžete si být opravdu jisti tím, co děláte, protože věci nepřijímáte okamžitě. Vychutnávejte si své lehké tempo a nadále se soustřeďte na sebe, den po dni. Pokud budete i dále pít hodně vody a mlsat zdravé svačinky, budete brzy potřebovat odbyt pro svou hojnou energii! Začněte zvažovat, jaký cvičební režim vám skutečně vyhovuje. Co se vám líbí a co zapadne do vašemu rozvrhu?

Přečtěte si také