Denní horoskop STŘELCE na 14. 7. 2022

Střelec 14. 7. 2022

Střelci, jak se vaše profesní sny rozvíjejí, můžete se obávat negativních stránek. Především se objeví nové povinnosti, o jejichž splnění můžete pochybovat. Za druhé, můžete být katapultováni do nepříjemné nové oblasti kancelářské politiky. Nedovolte, aby tyto záležitosti zhatily vaše nadšení. Máte na to, abyste splnili první obavy, a máte dostatek rozumu, abyste se vyhnuli těm druhým. Kupředu a vzhůru.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná se budete muset probudit a vynaložit větší úsilí než obvykle, abyste se vymanili ze svých zakořeněných návyků. Ale jakmile se vám to podaří, budete příjemně překvapeni tím, co se dnes objeví. Planetární energie udělá z události, která se možná týká vaší kariéry, něco mnohem zajímavějšího, protože zjistíte, že vás někdo konkrétní oslovuje svým nadšením a odhodláním.

Práce

Budete mít pocit, že ostatní dnes nehrají podle pravidel. Vaše instinkty jsou správné. Někdo zaujímá poněkud nezralý přístup. Obchází pravidla, aby se prosadil. Nebojte se na to upozornit své nadřízené.

Peníze

Tento týden se týká astrologické aktivity ve vašich dluzích. Můžete obdržet účet, telefonát nebo upomínku ohledně nezaplacené faktury. Neignorujte ji. Pokud tak učiníte, může vás čekat nepříjemné překvapení. Mohlo by se to zhoršit, což by znamenalo další penále. Osoba, které dlužíte peníze, může přijmout náhlý a možná nepříjemný způsob vymáhání.

Zdraví

Když sníte něco, co vám nevyhovuje, určitě to poznáte, protože máte citlivý žaludek a trávicí trakt. Lékořicový čaj je skvělým prostředkem napomáhajícím lepšímu trávení a přináší uklidňující pocit pro váš podrážděný žaludek. Nezapomínejte si udržovat zdraví pitím velkého množství vody. Trávicí trakt je jedním z nejdůležitějších systémů v našem těle. Také cvičení jógy alespoň jednou týdně pomůže masírovat vaše vnitřní orgány.

Přečtěte si také