Denní horoskop STŘELCE na 15. 1. 2023

Střelec 15. 1. 2023

Střelce může něco trápit v rodině a zdá se, že tato osoba o tom nechce mluvit. Zdá se, že vaše intuice je dočasně zablokovaná, takže na to nemůžete přijít sami. Nesnažte se o to, pravděpodobně je to v druhé osobě pohřbeno příliš hluboko. Dejte najevo, že jste tu pro vás, pokud je to potřeba, a pak nechte tuto osobu jít vlastní cestou. Nedovolte, aby ve vás tato situace vyvolala pochybnosti o tom, že vás potřebuje a respektuje.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky planetám jsou dnes milostné vztahy o něco chladnější než obvykle. Milovaná osoba prostě nemá náladu na líbání, mazlení a všechny ostatní aktivity, kterým se obvykle věnujete. Možná bude nejlepší udělat si pořádné pohodlí a strávit nějaký čas o samotě, a pak se domluvit, že se za pár dní zase sejdete. S ničím si nedělejte starosti.

Práce

Nenechte se příliš unést napětím, které dnes panuje. Pokud se budete těmito stresovými situacemi zabývat, podaří se vám jich vytvořit jen více. Místo toho musíte být optimističtí a hledat kreativní způsoby, jak využít budoucnost.

Peníze

Pro vás se tento týden týká vašeho vztahového sektoru. Jste společenský motýl, který dokáže do svého života přitáhnout tu správnou kombinaci práce a zábavy. Vaše snaha o dokonalost v duševní oblasti je prvořadá. Vaše rodina, děti a romantický partner jsou skvělým zpestřením, ale neměly by vás zdržovat od vašeho soustředění.

Zdraví

Máte silnou schopnost soustředit se na to, co jste si předsevzali, přesto se soustředění na svou pohodu často vyhýbáte. Pro svůj vlastní prospěch si ujasněte, co je to, co vám vyhovuje, a co pociťujete jako výzvu. Snažte se pochopit, co můžete udělat pro to, abyste si denně pomáhali. Pravidelné stravování s velkým množstvím listové zeleniny, třeba vlastnoručně připravené, pravidelné cvičení, které hezky zapadá do vašeho každodenního rozvrhu, to vše jsou prostředky k dosažení vašeho cíle cítit se šťastně a zdravě.

Přečtěte si také