Denní horoskop STŘELCE na 15. 2. 2023

Střelec 15. 2. 2023

Tvrdá práce a dobrý obchodní smysl, které jste vložili do svého zaměstnání, se vám konečně mohou vyplatit, Střelci. Tento týden očekávejte na pracovišti pozitivní změny. Dnes se pravděpodobně budete cítit obzvlášť energicky a rozhodnete se, že svůj dům důkladně uklidíte. Nesnažte se však o to sami. Musíte šetřit svou energií. Přizvěte si na pomoc ostatní členy domácnosti.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Neztrácejte ani minutu s výčitkami, protože vás jen zbytečně zatěžují. Planetární konstelace vás vybízí, abyste se zbavili všeho, co vás brzdí, a udělali pozitivní krok vpřed. Přitáhnete si mnohem lepší vztah, pokud dokážete vynechat ze hry staré emocionální zátěže a místo toho se budete soustředit na to, co chcete.

Práce

Dnes si ponesete následky, které nastanou, když zanedbáte kompletní plánování svých kroků. Většinou se spoléháte na svůj sporadický, nahodilý přístup, který vás dovede k cíli. Dnes se přesvědčíte, že tento přístup někdy selhává.

Peníze

Vaše komunikační schopnosti se zvyšují a ukazují vám, že se můžete prosadit prostřednictvím důrazných a jasných požadavků vůči svému okolí. Řekněte si o to, co chcete, a možná to dostanete, ať už v práci nebo v peněžním životě. Věci však mohou být napjaté, takže je lepší zůstat čistí, karmicky řečeno. Nebuďte zlí a nepoužívejte slova, která by vám uškodila.

Zdraví

Co kdybyste dostali věc, po které nejvíce toužíte – věděli byste, co s ní máte dělat? Přemýšlejte o tom, co by to znamenalo. Co byste chtěli? Novou práci? Nový vztah? Nový dům? Všechny tyto věci jsou náchylné ke změnám a zklamání. Pokud jste zdraví, máte něco, co je cennější. Využijte příznivého aspektu dne k tomu, abyste se zaměřili na to, co skutečně chcete. (Nápověda: zaměřte se na své zdraví!)

Přečtěte si také