Denní horoskop STŘELCE na 15. 4. 2023

Střelec 15. 4. 2023

Střelci, dnes můžete být frustrovaní. Očekávané romantické setkání může být odloženo nebo zrušeno. Není důvod považovat to za zásadní překážku ve vztahu. Pokud cítíte pochybnosti a nejistotu, je to pravděpodobně z jiných důvodů. Jste rozrušení a nejste v dobrém rozpoložení, abyste mohli vynášet převratné soudy. Vyčistěte si hlavu a pak naplánujte další kroky.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

S přibývajícími roky se stále více učíte o své schopnosti řešit různé aspekty svého vztahu, a tak současná astrální konfigurace může naznačovat, že jste dospěli do další fáze v získávání hlubšího porozumění svému partnerovi (současnému nebo budoucímu). Přestože máte oba tendenci k odlišnostem, vaše silné stránky tuto skutečnost více než kompenzují. Možná je to dobrá příležitost k oslavě.

Práce

V příštích týdnech bude pravděpodobně častým tématem nějaký druh duševního boje. Ostatní lidé s vámi nesouhlasí a nebojí se to říct vám i zbytku světa. Ocitnete se v obranné pozici.

Peníze

Tento týden se u vás doma odehrává spousta romantiky a zábavy. Může vás navštívit někdo z vaší minulosti a tato osoba by vám mohla sdělit důležité finanční informace. Aktivita ve vašem pracovním sektoru vám dodá spoustu energie k dokončení úkolů, a pokud chcete, můžete dokonce změnit zaměstnání. Veškeré získané peníze použijte na splacení stávajících dluhů.

Zdraví

Jste náchylní k nachlazení a musíte dbát na to, abyste se nenakazili. Dávejte pozor, čeho se dotýkáte, a často si myjte ruce. Bakterie se ve velké míře šíří rukama, neumyté ruce nepřiblížujte k ústům. Kromě toho dávejte pozor na to, kdo je ve vašem okolí nemocný, a nepoužívejte telefon, který právě použil někdo, kdo je nachlazený. Znalost přenosu je skvělou obranou proti nákaze.

Přečtěte si také