Denní horoskop STŘELCE na 15. 5. 2023

Střelec 15. 5. 2023

Vaše vynikající analytické schopnosti nemusí být v příštích dnech v pořádku. Zdá se, že vás přemáhají emoce. Těžko skrýváte své pocity a zpracováváte informace, které dostáváte. Místo toho, abyste se snažili lidi pochopit, máte tendenci interpretovat jejich jednání a představovat si věci, které nejsou pravdivé. V tuto chvíli buďte opatrní na svůj úsudek. Je hodně mimo mísu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Díky dnešní nebeské energii budete mít tendenci brát se velmi vážně a podobně může být naladěn i váš partner (současný nebo budoucí). Bez ohledu na to, jak moc se budete smát a žertovat, nebudete se snadno bavit jakýmikoliv narážkami na slabosti své či toho druhého. Pokud však dokážete přijmout i chvíle, kdy se budete cítit velmi zranitelní, váš vztah přirozeně rozkvete.

Práce

Dnes se cítíte dobře, a přestože nejste v práci, je vhodná doba na to, abyste přemýšleli o pracovních záležitostech. Vaše mysl je jasná, stabilní a praktická. To, co si dnes naplánujete, se později zcela jistě uskuteční.

Peníze

Je to týden, který vyžaduje mnohem více hledání. Aspekty jsou skvělé pro manifestaci většího množství peněz a jejich uplatnění ve vašich snech, ale také mohou k vaší škodě zastřít nebo zamlžit vaši vizi. I když si myslíte, že na hlídání svých peněz nemáte čas, udělejte si ho. Ostatní pravděpodobně nebudou mít na srdci vaše nejlepší zájmy. Není to proto, že by byli zlovolní, jsou jen neangažovaní.

Zdraví

Dnešní aspekt vás přivádí na místo klidné introspekce, která by mohla vést k významným změnám. Všímejte si, o čem přemýšlíte pod povrchem. Pokud je pro vás těžké se soustředit, věnujte si během dne trochu osobního času navíc. Zajděte si na hodinu jógy nebo si jděte zaběhat, což vám poskytne čas, abyste se mohli soustředit na to, co je důležité. Zvažte své schopnosti změnit to, s čím nejste ve svém životě spokojeni  jsou ohromné!

Přečtěte si také