Denní horoskop STŘELCE na 15. 6. 2023

Střelec 15. 6. 2023

Střelci, dnes můžete mít problémy s komunikací. Jako by něco zkreslovalo vaše vnímání. Nedivte se, že jakmile přijde večer, budete mít chuť na všechno zapomenout a odcestovat na druhý konec světa. Zítra budete opět vidět jasně. Bezpochyby vás čeká dobrodružství!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Současná planetární energie vás vybízí k tomu, abyste byli ke své nejdražší lásce stále milí. Pokud jste si v poslední době lezli na nervy, snažte se to napravit a třeba jim kupte nějaký pěkný dárek, který je opravdu rozveselí. Nebo ještě lépe, pozvěte je na intimní večeři se vším romantickým, co k tomu patří. Určitě to bude stát za tu námahu.

Práce

Nebuďte dnes příliš kritičtí k práci někoho jiného. Pocity této osoby jsou citlivější, než si možná na první pohled uvědomujete. Příliš tvrdá kritika může této osobě vehnat slzy do očí. Buďte k němu mírní a zároveň mu sdělte svůj názor.

Peníze

Díky aktivitě v oblasti zjevů se na události tohoto týdne díváte novýma očima. Přítel může mít užitečný návrh, jak vydělat více peněz nebo získat povýšení, o které jste usilovali. I když s ním nesouhlasíte, vyslechněte si ho. On nebo ona vidí tuto situaci jasněji než vy. Žádá se po vás, abyste do práce vnesli mnohem vážnější stránku své osobnosti.

Zdraví

Máte skvělou vlastnost: ctnost přijetí. I když ne vždy po špatné zkušenosti odpouštíte, jste otevřeni téměř všemu novému. To je výborná doba pro to, abyste se sami sebe zeptali, jakým novým cestám fyzické aktivity byste se chtěli otevřít. Cílem bude vybrat si něco, u čeho budete schopni vydržet. Pokud chcete prozkoumat vyšší úroveň toho, co děláte v současnosti, otevřete se i této možnosti.

Přečtěte si také